Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Benim Adım Melek 1.Bölüm Fragmanı İzle | Benim Adım Melek 1.Bölüm İzle

Benim Adım Melek 1.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Benim Adım Melek 1.Bölüm Fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Benim Adım Melek dizisinin ilk bölümü yakında sizlerle.

Abone ol
Abone ol 22 Ağustos 2019 05:54

Benim Adım Melek 1.Bölüm Fragmanı İzle | Benim Adım Melek 1.Bölüm İzle

Başrollerinde Nehir Erdoğan, Kutsi, Mustafa Mert Koç ve Rabia Soytürk gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Benim Adım Melek 1.Bölümde izleyicisi ile buluşacak.

Benim Adım Melek Dizisi Konusu

Benim Adım Melek dizisinde Gaziantep’de doğmuş büyümüş hatta aşık olup evlenmiş üç çocuklu bir annenin acı dolu hikayesi anlatılacak

BENİM ADIM MELEK SON BÖLÜM İZLE

Benim Adım Melek Dizisinin Oyuncu Kadrosu | Benim Adım Melek Dizisinin Konusu.

Benim Adım Melek Dizisi ilk fragmanı yayınlandı. Benim Adım Melek dizisi çekimleri Gaziantep Urfa, Mardin ve İstanbul'da çekilecek; ancak çekimlerin ana merkezi Gaziantep olacak.  Son olarak TRT1’e Elimi Bırakma dizisini hazırlayan ve büyük başarı yakalayan Üs Yapım yine TRT 1 izleyicisi için Benim Adım Melek isimli yeni bir dram dizisi çekiyor.

Başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi Kaan Çakır Şerif Sezer ve Rabia Soytürk ve Ulvi Kahyaoğlu gibi isimlerin yer alacağı Benim Adım Melek dizisinin yönetmenliğini uzun yıllardır piyasa da olan ancak çok önemli dizilerde yer alamayan Cem Akyoldaş üstlenecek.  Benim Adım Melek dizisinin müziklerini ise bir çok dizinin de şarkısını hazırlayan Aydilge hazırlayıp seslendirecek. Benim Adım Melek dizisi eylül ayı başında Trt 1 ekranlarında izleyicisi karşısında olacak. 

Benim Adım Melek Dizisi Konusu

Benim Adım Melek dizisinde Gaziantep’de doğmuş büyümüş hatta aşık olup evlenmiş üç çocuklu bir annenin acı dolu hikayesi anlatılacak

Benim Adım Melek Oyuncu Kadrosu

Nehir Erdoğan (Melek)

39 yaşında olan güzel oyuncu Nehir Erdoğan son yılların başarılı dizi oyuncularından biridir. Özellikle Yabancı Damat ve İkizler Memocan dizileri Nehir ERDOĞAN’ın büyük çıkış yaşadığı diziler oldu. Aslen İzmirli olan Nehir Erdoğan 16 Haziran 1980 de hayata gözlerini açmıştır. Marmara Üniversitesinde İktisat eğitimi alan sonrasında da güzelliğini ve yeteneğini fark ederek Radyo Televizyon okumaya karar veren Nehir Erdoğan önce Koçum Benim dizisinde yer almış diziden sonra da oyunculuk eğitimleri için Amerika’ya gitmiş ve orada yaşamaya başlamıştır. Yabancı Damat dizisinde kadın başrolü teklifi alan Nehir Erdoğan Türkiye’ye dönmüş ve bir çok projede yer alarak ünlü bir isim olmuştur. Son dönemde Fi isimli internet dizisinde ve Kanal D’nin  İkizler Memocan dizisi kadrosunda yer alarak kariyerinin zirvesini görmüştür. Yönetmen Ahmet Sesigürgil ile evlenmiş ancak 2017 de eşinden ayrılmıştır.





Melek kendini çocuklarına adamış vefakar bir annedir. Genç yaşına rağmen kendi istek ve heveslerinden çocukları için vazgeçen Melek’in aşkı karşısına çıkan Halil ile birlikte yeniden aşk için atacak.  Melek’in bir kızı bir oğlu vardır.

Kutsi (Halil)

Kutsi’yi Türkiye güzel sesi ve harika şarkları ile tanımıştır. 16 Mart 1973 de Malatya’da dünyaya gelen Ahmet Kutsi Karadoğan sektörde Kutsi olarak bilinmektedir. 2000 yılından beri 19 yıldır piyasa da oyucu, besteci ve şarkısı olarak yer almaktadır.  Erol Köse tarafından sesi gark edilen Kutsi Mimarlık eğitimini yarıda bırakarak kaset çıkaran Kutsi Sinem Bayraktutar ile 8 yıllık bir evlilik yapmış bu evlilikten ise Celin Ada isminde bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir. Şarkıcı Cengiz Kurtoğlu’nun da desteği ile hızlı bir yükseliş yaşayan Kutsi yer aldığı Doktorlar dizisi ile oyunculukta ki yeteneğini de ispat etmiştir. Şuanda 46 yaşında olan yakışıklı oyuncu daha sonra ki yıllarda Huzur Sokağı ve Kalbimde ki Deniz gibi dizilerde de başrol olarak yer almıştır.





Halil yardımsever ve korkusuz bir adamdır. Melek’in hayatına giren Halil onun yaralarını sarmak için çalışsa da Halil ve Melek’in aşkını zorlu zamanlar beklemektedir.

Kaan Çakır (Alpay)

Kaan Çakır’ı yeni nesil izleyici Bodrum masalı dizisinde hayat verdiği Cahit karakteri ile yakından tanıdı.  1977 de İstanbul Bakırköy’de hayata gözlerini açan Kaan Çakır lise döneminde çok başarılı bir öğrenciydi ancak tüm akademik yeterliliklerine rağmen İstanbul Üniversitesinde oyunculuk eğitimi almak için Konervatuvar okumaya karar verdi. Sonrasında Dormen Tiyatrosunda kendini geliştiren Kaan Çakır  ilk olarak 1999 da Bir İstanbul Masalı dizisinde yer aldı ve beğeni topladı. SonrasındaBöyle Bitmesin ve Leyla İle Mecnun  dizileri ile tanınan bir isim haline geldi. Son yıllarda ise Bodrum Masalı, Adı Mutluluk ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde yer aldığı. Özellikle Diriliş’te hayat verdiği Ögeday Han karakter ile farklı rollerin üzerinden gelebildiğini de göstermiş oldu.

Alpay Melek’in eski kocasıdır. Başa bela bir adamdır. Melek onu hiç sevmemiş, sevememiştir.

Şerif Sezer (Melek’in Halası)

1943 Bursa doğumlu olan Şerif Sezer Türkiye’nin en yaşlı ve saygın oyuncularındadır. 76 yaşında olmasına rağmen diri duruşu ile beğeni toplayan ve hala setlerde gençlere taş çıkaran Şerif Sezer ömrünü tiyatro izleyicisine adamıştır. .Şerif Sezer özellikle televizyonda Dila Hanım, Yer Gök Aşk, Lale Devri ve Asmalı Konak  gibi çok büyük işlere de kariyerinin son döneminde imza atmıştır. Özellikle tüm dünya da izlenen Karagül dizisinde hayat verdiği Kadriye karakteri  ile kariyerinin zirvesine görse de  2018 ve 2019 da yer aldığı Gülizar ve Yüzleşme dizileri beklenen başarıyı yakalayamamıştır.

Mustafa Mert Koç

Mustafa Mert Koç’u izleyicisi Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile tanıdı. Mustafa Mert Koç son olarak da Şahin Tepesi dizisi ile izleyicisi karşısında yer aldı.Mustafa Mert Koç aslında sosyal medya fenomeni olarak tanınmıştır. 1994 İStanbul doğumlu olan Mustafa Mert Koç Atılım Üniversitesi Siyasal Bilgiler fakültesi mezunudur ama oyuncu olmak için can atmıştır. Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde hayat verdiği Onur karakteriyle genç kızların sevgilisi olmayı başarmıştır. Los Angeles’da oyunculuk eğitimleri alan Mustafa Mert Koç Kolpaçino 3. Devre sinema filmi ile oyunculuğa atılmış ve başarıyı yakalamıştır. Mustafa Mert Koç çok kiloluyken tam 35 kilo zayıflayarak büyük bir azim göstermiştir.

Rabia Soytürk (Melek’in Kızı)

1.66 m boyunda ve 53 kg ağırlığında olan Rabia Soytürk 11 mart 1996 doğumludur ve 23 yaşının içindedir. Aslen İStanbul’lu olan güzel oyuncu Sadri Alışık Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Üniversitede hemşirelik eğitimi alan Rabia Soytürk ilk oyunculuk deneyimini ise bir internet dizisi olan Şahsiyet de yaşamıştır. 2018 de Gülperi dizisinde Selen karakteri ile Türkiye’nin gündemine gelme başarısı göstermiş ve dizi de çok dikkat çekmiştir.

Ulvi Kahyaoğlu ( Melek’in Oğlu)

Ulvi Kahyaoğlu genç bir tiyatro oyuncusudur. Son olarak Ölmez Ağaç Efsanesi ve Diyelim ki Birlikteyiz gibi oyunlarda yer almıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. İlk dizi deneyimi Bir Doğu Masalı dizisi olacaktır.





Ulvi Kahyaoğlu Benim Adım Melek dizisinde Melek’in haşere oğlu olarak karşımıza çıkacaktır.

Ece Özdikici

Ece Özdikici 2 Temmuz 1982 İzmir doğumludur ve Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Sanatları mezunudur. 8 yaşından beri sahnede olan Ece Özdikici çocuk oyuncu olarak sektöre girmiş ve oyuncu olarak devam etmiştir. İlk olara Bir Aşk Hikayesi dizisi ile tanınan Ece Özdikici daha sonra Poyraz Karayel’de yer aldı ama dikkat çekmedi. Son olarka Kadın dizisinde Doktor Jale olarak yer almış ve yeniden ismini duyurmuştur

Zeyno Eracar

Zeyno Eracar 5 Aralık 1970 İstanbul doğumludur ve 49 yaşındadır. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar mezunu olan güzel oyuncu Kara Sevda dizisinde Fehime karakterin ile tanınmıştır. Hem oyuncu hemde seslendirme sanatçısıdır. Yer aldığı önemli diziler arasında Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Bana Artık Hicran De dizileri vardır

Nizam Namidar

Nizam Namildar son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İzzet karakteri ile yer almış ve çok sevilmiştir.  11 ağustos 1961 İstanbul doğumlu olan Nizam Namidar Berlin Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunudur. Oyunculuk eğitimlerini hem Almanya Tiyatrosunda hemde Türkiye’de almıştır

Zeynep Özder Birde

Zeynep Özder Birde 1985 Ankara doğumludur ve şuanda 34 yaşındadır. Bilkent Konservatuvar mezunu olan Zeynep Özder Birde Müzik Öğretmenliğinde doktora derecesinde eğitim almıştır. Cumhur Başkanlığı Orkestrasında çalışmıştır. İlk ciddi oyunculuk deneyimini Dila hanm dizisi ile yaşamış sonrasında İntikam dizisinde yer almıştır. uzun süredir ekranlarda görülmeyen bir isimdir

Hande Kaptan

Hande Kaptan 1985 Ankara doğumludur ve 34 yaşındadır. Bilkent Üniversitesi Müzik Ve Sahne Sanatları Fakültesi mezunu olan Hande Kaptan son olarak Şahane Damat dizisinde yer almış ve rolü ile çok sevilmiştir. Behzat Ç Bir Ankara polisiyesi dizisinde Aslı karakterine hayat vermiştir. Benim İçin Üzülm ve Akasya Durağı yer aldığı diziler arasındadır

Muharrem Türkseven

Muharrem Türkseven mayıs 1989 Çanakkale doğumludur ve 30 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi mezunu olan Muharrem Türkseven ; Sungurlar, Nizama Adanmış Ruhlar dizileri ile tanınmış ve kendisine bir hayran kitlesi oluşturmuştur. Son olarak ise İstanbullu Gelin dizisinde Nazif karakteri ile yer almıştır

Poyraz Ar (Melek’in Küçük Çocuğu)

Poyraz Ar tahmini 5 yaşında olan Leyla Şirin Ajansın çocuk oyuncusudur.

Orhan Güner (Seyit Ali)

Orhan Güner Rize doğmludur ve hayatının uzun bir kısmınu gurbetçi olarak Almanya’da geçirmiştir. Kara Sevda isimli dizisinde hayat verdiği Hüseyin karakteri ile tanınmış ve sevilmiştir. Sibel Kekilli’nin Duvara Karşı filminde de ismini duyurmuştur. 2013 ‘te ise Galip Derviş isimli dizide İzzet Merdan karakterini hayat vermiştir.

Seyit Ali Melek’in babasıdır.





Rami Narin

175 cm boyunda ve 73 kg olan Rami Narin ilk olarak 2014 yapımı Ezra dizisinde rol almıştı. Rami Narin son olarak Ağlama Anne dizisinde rol almıştı. 



Benim Adım Melek - İlk Tanıtım




Yorumlar