Anasayfa /  Medya

"Ben Mehdiyim" diyen kadının yorumları ortalığı karıştırdı! İşte canlı yayından kovulma anları

“Ben Mehdiyim” diyerek canlı yayına çıkan kadının İslamiyet hakkındaki yorumları olay çıkardı... Uçankuş TV'de yayınlanan bir programa katılan Gökçe isimli kadın mehdilik iddiasında bulundu. Kadın programda, kadınların İslam'da olmamasına rağmen zorla kapatıldığını savunurken, bu sözler Sevda Türküsev'i çileden çıkardı. Türküsev, "Cahiliye adetlerinden bahsediyorsunuz cahilce konuşuyorsunuz" dedi. Tartışmanın ardından programa ara verildi.

Abone ol
Abone ol 06 Ocak 2021 09:47

Uçankuş TV'de yayınlanan bir programa katılan Gökçe isimli kadın mehdilik iddiasında bulundu. Kadın programda, kadınların İslam'da olmamasına rağmen zorla kapatıldığını savunurken, bu sözler Sevda Türküsev'i çileden çıkardı. Türküsev, "Cahiliye adetlerinden bahsediyorsunuz cahilce konuşuyorsunuz" dedi. Tartışmanın ardından programa ara verildi.

Uçankuş TV'de yayınlanan 'Canlı Masa' programına katılan Gökçen isimli bir kadın, kendisinin 'mehdi' olduğunu öne sürdü ve İslamiyet hakkında yorumlar yaptı. Youtubeüzerinden videolar paylaşan kadının, "İslam'ın yaşanışı cahiliye adetleridir" demesi tepki topladı.

"CAHİLCE KONUŞUYORSUNUZ"

Gökçen isimli kadın sözlerinin devamında da kadınların İslam'da olmamasına rağmen zorla kapatıldığını savundu. Bu sözlerin üzerine çileden çıkan Sevda Türküsev, "Cahiliye adetlerinden bahsediyorsunuz cahilce konuşuyorsunuz" dedi.

 "HADDİNİ BİL"

İkili arasında bu sözlerden sonra kavga çıktı. Türküsev, "Haddini bil" derken, Gökçen isimli kadın da "Mahkemeye ver" dedi. İkilinin kavgası bitmeyince programa ara verildi. Reklam dönüşünde, 'mehdi' iddiasıyla ortaya çıkan kadın stüdyoda yer almadı.

Yorumlar