Anasayfa /  Foto Galeri

Ben 43 yaşındayım. 23 yaşında bir sevgilim var ama İlişkiye giremiyorum

Konuşulması ve paylaşılması çok kolay olmayan sorunlarına çare arayan insanlar, bu konuda kendisine yardımcı olacak ve ismini gizli tuttacak yerler arıyor. İşte Gazetenin en çok okunan köşe yazarına gelen inanılmaz ilginç okur soruları ve yazarın gelen sorulara verdiği yanıtlar.

Ben 43 yaşındayım. 23 yaşında bir sevgilim var ama İlişkiye giremiyorum - Sayfa 1

Hep sevişmek istiyorum

24 yaşındayım. Penisim çok sert ve çok istekliyim. 3’üncü kez boşalınca sertliğini kaybediyor. Sevgilimle baş başa kalınca canım sürekli sevişmek istiyor, normal mi?
CEVAP
Değerli okurum, ne istiyorsun? Cinsel organın daima hazır ve nazır beklesin mi? Beyninden ne geçiyor? Gerçek üstü bir durum hayal ediyorsun. Senin üretim fabrika sisteminin ayarlarıyla oynarsan yaşamsal alt yapını bozarsın.
Hem ne gerek var? Ayrıca karşına güzeller güzeli seksapalitesi yüksek olan sevgilin uzanıvermiş. Doğalı tabii ki sevişmek istersin. Hormonların işbirliği ile düzen denklemini kuruyor. Fazla kafanı yorma, düzenden vazgeçme, yolun açık olsun.
Ben 43 yaşındayım. 23 yaşında bir sevgilim var ama İlişkiye giremiyorum - Sayfa 2

Mastürbasyon yapıyor

26 yaşında kadınım. Evleneli 1 yıl oldu. Eşim ilişkiye girmek yerine mastürbasyon yapmayı tercih ediyor. Çünkü penisinin küçük olduğunu düşünüyor. Ne yapmam gerekir?

CEVAP

Sevgili okurum, sanıyorum ki mastürbasyona alışık olduğundan bunu bahane sayıyor ve birleşmeden kaçıyor. Bu cevabımı alıyorsun kocanın önüne koyuyorsun ve şöyle diyorsun: “Bak canım, Haydar Hocamız sana penisinin normal hatta ideal olduğunu söylüyor.

Aklını başına topla, doğanın bize verdiği nimetten yararlanalım. Sen de şu mastürbasyondan vazgeçemiyorsan ona çare arayalım ve hayata başlayalım”. Olaya ağırlığını koy.

Ben 43 yaşındayım. 23 yaşında bir sevgilim var ama İlişkiye giremiyorum - Sayfa 3

Mutsuzum

28 yaşında, 2 yıldır evli kadınım. Eşimle severek evlendik. Ama cinsel yönden mutsuzum. 2 ayda bir ilişkiye giriyoruz ve ön sevişme yok. Eşim yorgunluktan şikayet ediyor ama öyle bir işi yok. İlişkide bir şey hissetmiyorum. Ne yapmam gerekir?

CEVAP

Değerli okurum, evliliğiniz engebeli bir yola girmiş. Kadının baş ağrısı, erkeğin yorgunluğu klasiktir. Bunlar hepsi birer paroladır. Anlamı ‘üstüme gelme’ demektir. Yorgunluk bahanesi bir tür kaçış. Eşinin erken boşalması var. Bu da bir bakıma bela. Ön sevişmeye adam yanaşmıyor.

Bu durumda her kadın cinsellikten soğur. Erken boşalması olanlarda birleşme sayısı artar. Evliliğinizi baştan gözden geçirmeniz lazım.

Ben 43 yaşındayım. 23 yaşında bir sevgilim var ama İlişkiye giremiyorum - Sayfa 4

Bana neler oluyor?

22 yaşındayım. Bir aylık ilişkim var. Boşalma sürem önceleri 10 dakikayı buluyordu, şimdi ise 1 dakika. Bana neler oluyor? Kız arkadaşım yüzünden mi böyle oluyor yoksa erken boşalma ile mi karşı karşıyayım?

CEVAP

Değerli okurum, “Acaba yine mi erken boşalacağım?” kuşkusu seni bugünkü duruma getirmiş. Bu uzun zaman devam ederse erken boşalmaya şartlanabilirsin.

Bu şartlanma oluşmuşsa da tedavisi var. Bana göre bir süre daha heyecanlanmadan, kendini yargılamadan ilişkini sürdür. 1-2 ay sonra eski performansını yakalayamazsan işi uzatma ve uzmandan yardım al.