Anasayfa /  Medya

Belma Tilki nerede? Genç kadın öldürüldü mü? Belma Tilki'nin eşi ne saklıyor?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaklaşık 1 haftadır kayıp olan Belma Tilki nerede? Belma Tilki'nin kızı Ebru Tilki annesini bulmak için programa katıldı. Eşiyle tartıştıktan sonra ortadan kaybolan Berna Tilki'ye eşi mi bir şey yaptı? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 01 Mart 2019 14:24

ATV’nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni ayın ilk gününde izleyicilerin karşısına çıkıyor. Programın açılışında Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine teslim etti. Ayrıca Müge Anlı yeni bir sosyal sorumluluk projesi başlatarak uyuşturucu ile mücadele kapsamında gençlere destek olacağını açıkladı. Müge Anlı 1 Mart 2019 canlı yayında bugün 19 yaşındaki Ebru isimli genç kız annesini aramaya başladı. Annesi ve babasının arasında 24 Şubat günü bir tartışma başladığını ve daha sonra annesinin evden Kaçıp gittiğini söyleyen genç kız annesinin başka biriyle kaçmış olabileceğini şüphelendiklerini anlattı. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Mart 2019 canlı yayında yaşananlar.

Evli ve 2 Çocuk Annesi Belma Tilki Nerede?

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugünkü canlı yayına katılan Ebru isimli 19 yaşındaki genç kız 24 Şubat tarihinden beri Kayıp olan annesi Belma Tilki’’yi yarıyor. Eşi Ramazan Bey ile boşanmak isteyen Belma Hanım aralarında çıkan tartışmanın ardından ortadan kayboldu. Berna hanımın başka biriyle kaçmış olabileceğinden şüpheden ailesi aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programında çıktı. Eski komşuları Turgut beyden şüphelenen aile polis eşliğinde Turgut beyin İstanbul Bağcılar’da bulunan evine gitti. Ancak kadın burada bulunamadı. Canlı yayına katılan genç kız ise Turgut’un Kendi annesini aradığını ve Belma’nın yanında olduğunu ancak ailesine vermeyeceğini söylediğini iddia etti.

Anneanne Damadını Suçladı

Belma Hanım’ın annesi telefonla bağlanarak kızının damadından kaçtığını iddia etti. Damadınız sürekli kızına şiddet uyguladığını iddia eden anne, Artık bu şiddete dayanamadığı için kaçtığını söyledi. Ancak stüdyoda bulunan genç kız babasının hiçbir şekilde annesine şiddet uygulamadım ve kötü alışkanlıklarının olmadığını anlattı. Telefonla bağlanan hanımefendi aynı zamanda kızının başka bir erkekle kaçmadığını şu anda tek başına olduğunu söyledi.

Turgut Bey’in Kardeşi Telefonda

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına Turgut beyin kardeşi Mine Hanım da telefonla bağlandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibiyle yaptığı ilk konuşmada Belma Hanım’ın kardeşi Turgut’un yanında olduğunu söyleyen Mine Hanım, canlı bağlantı sırasında fikrini değiştirdi ve birlikte olmadıklarını söyledi.

Müge Anlı’dan Sert Tepki

Müge Anlı 1 Mart 2019 canlı yayında telefonla bağlanan kişilerin davranışlarına sert tepki gösterdi. Kadının kocasından şiddet görmüş olabileceğini söyleyen Müge Anlı, Hiç bir kadının kız çocuklarını böyle bir babanın yanında bırakarak gitmeyeceğini dile getirdi. Diğer yandan kayıp olarak var ondan Belma Hanım’ın eşi de telefonla canlı yayına bağlanarak, eşiyle bir sorunları olmadığına böyle bir şey ondan asla beklemediğini dile getirdi.


Yorumlar