Anasayfa /  Güncel

Belediyeye Kura Çekimi ile Temizlik Görevlisi Alınacak! KPSS Şartı Yok

Van Büyükşehir Belediyesi resmi sitesinde yayımlanan duyuru ile belediye bünyesinde görevlendirilmek üzere kura çekimi ile kadın ve erken temizlik personeli alımı yapılacağı ilan edildi. Kaç kişi alınacak, başvuru şartları neler?

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 04 Haziran 2022 17:47

Van Büyükşehir Belediyesi resmi sitesi üzerinden geçici süreyle istihdam edilmek üzere mevsimlik işçi alım ilanı yayımlandı. İlana göre Cami bakım ve temizliği, park ve bahçelerin temizliği, mezarlıkların temizliği, yolların temizliği, kaldırımların temizliğinde ve sahipsiz hayvanların bakımı ve temizliği gibi alanlarda görevlendirilmek üzere 90 adet temizlik personeli alımı yapılacak. Alımlar 82 erkek, 8 kadın personel olarak yapılacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

İlana başvurular 2 Haziran-5 Haziran 2022 tarihleri arasında online olarak https://kariyer.van.bel.tr adresi üzerinden yapılacak. Şahsen başvuru yapan adayların başvuruları geçersiz sayılacak. Başvurular 5 Haziran 2022 Pazar günü 17.00'da sona erecek. Personel alım duyurusu ayrıca İŞKUR üzerinden de yayımlandı ve işe alımlar noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile yapılacak. 82 Adet Erkek Temizlik İşçisi-Asil / 82 Adet Erkek Temizlik İşçisi-Yedek, 8 Adet Kadın Temizlik İşçisi-Asil / 8 Adet Kadın Temizlik İşçisi-Yedek aday belirlenerek görevlendirme yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR, ŞARTLAR NELER?

*Türk vatandaşı olmak

*20-35 yaş arasında olmak

*Kamu haklarından mahrum olmamak

*Askerlikle ilişiği bulunmamak

*Görevini devamlı yapmasına engel sağlık sorunu olmamak

*Seyahat engeli olmamak

*Arşiv araştırması yapılmış olmak

*En az ilkokul mezunu olmak

*Van nüfusuna kayıtlı olmak ya da 2 yıldır Van'da ikamet ediyor olmak

*İlan itibariyle Van Büyükşehir Belediyesi'nde son 6 aydır çalışmamış olmak

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER

*Fotoğraflı öz geçmiş

*Öğrenim Durumunu Gösterir Belge

*Adli Sicil Kayıt Belgesi 

*Erkek Adaylar için Askerlik Durum Belgesi

Başvuruların tamamlanmasının ardından şartları taşıdığı tespit edilen adaylar 7 Haziran 2022 Salı günü 15.00'da yapılacak olan kuraya alınacak. Kura sonucunda yedek ve asil adaylar belirlenecek. Kura belediyenin sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Yorumlar