Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Belediye’ye KPSS’den En Az 60 Puan İle Kadrolu Zabıta Memuru Alımı ve İtfaiyeci Alımı Başladı

Isparta İli Keçiborlu Belediyesine yerleştirilmek üzere KPSS 60 puan ile kadrolu zabıta memuru alımı ve itfaiye eri alımı yapılacak. Alıma bay ve bayan adaylar başvuru yapabilecek.

Abone ol
Abone ol 03 Mart 2019 10:44

İki ilanın ortak şartı lisans düzeyinde her hangi bir bölüm mezunu olması, B sınıfı sürücü ehliyeti olması ve KPSS 60 puanı bulunuyor olması gerekmekte.

İlan edilen itfaiye eri kadro unvanı için Son olarak mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartlarını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2018 yılı KPSSP3 Kamu Personel Seçme Sınavlarına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak, zabıta memuru kadro unvanı için son olarak mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartlarını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2018 yılı KPSSP3 Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSSP3 puanını almış olmak.

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

657 sayılı Kanunun 48inci maddesinin(A) fıkrasında belirtilen genel şartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesi ve Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 15/A maddesindeki özel şartlara göre,zabıta memuru ve itfaiye eri kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, bayanlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden çok olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan çok fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak. Boy ve kilo tespitleri belediye yapılacak.

İtfaiye eri kadrolarına atanacaklar için sağlık açısından kapalı mekan, daralan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları.

İtfaiye eri ve zabıta memuru kadrolarına atanacaklar için itfaiye ve zabıta teşkilatının ihtiyacına göre belirlenen, 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen sürücü belgesine sahip olmak.

Belediye kadrolu zabıta ve itfaiyeci alımı için tıklayın




Yorumlar