Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Belediyelere İŞKUR Üzerinden 2128 Temizlik Görevlisi Alınacak

İŞKUR üzerinden Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 19 belediye çok sayıda personel alımı yapacak. 

Abone ol
Abone ol 27 Kasım 2018 17:34

İzmir ve Kayseri’deki belediyelere yapılacak personel alımı için adaylar çevre temizliği kadrolarında görev alacak.

HANGİ BELEDİYELER TYP İLE PERSONEL ALIMI YAPIYOR?

TYP ile İzmir ve Kayseri’deki belediyeler personel alımı yapacak. İzmir’de Torbalı Belediyesi, Selçuk Belediyesi, Ödemiş Belediyesi, Kiraz Belediyesi, Kınık Belediyesi ve Kemalpaşa Belediyesi personel alımı yapacak.

Kayseri’de ise Bünyan Belediyesi, Pınarbaşı Belediyesi, Sarıoğlan Belediyesi, Sarız Belediyesi, Tomarza Belediyesi, Yahyalı Belediyesi, Yeşilhisar Belediyesi, Akkışla Belediyesi, Talas Belediyesi, Kocasinan Belediyesi, Melikgazi Belediyesi, Hacılar Belediyesi ve Özvatan Belediyesi personel alımı yapacak.

Son başvuru tarihleri, alınacak personel sayıları ve TYP kodları ise aşağıdaki tablodaki gibi olacak.

Toplamda 2128 personelin istihdam edileceği alımlarda İzmir’deki belediyeler için liste yöntemi, Kayseri’deki belediyeler için kura yöntemi için adaylar belirlenecek.

TYP İLE BELEDİYELERE BAŞVURU İÇİN KRİTERLER NELERDİR?

TYP kapsamında personel alımına başvurmak için adayların İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmaları, 18 yaşını tamamlamış olmaları, emekli malul, dul ve yetim aylığı almıyor olmaları, açıköğretim harici öğrenci olmamaları, görevlerine başlayacakları tarih itibariyle herhangi bir sosyal yardım almıyor olmaları gerekmektedir. 

Adaylar başvuruların yapmak için İŞKUR üzerinden aşağıdaki linkten arama sayfasına ulaşarak görev almak istedikleri kadronun TYP kodunu girerek arama yapabilir ve başvurularını tamamlayabilirler. Adaylar dilerse başvurularını İŞKUR temsilcilikleri üzerinden de yapabilirler.

İŞKUR TYP ile personel alım ilanına başvurmak için TIKLAYIN


Yorumlar