Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Belediye Personeli Alımı: KPSS Şartsız İtfaiye Eri, Büro Personel, Şoför ve İşçi Alımı Gerçekleştirilecek

Mersin Büyükşehir Belediyesi birimleri tarafından yayımlanan personel alım ilan metninde, alımlarda adaylarda KPSS puan şartının talep edilmediği yer aldı.

Abone ol
Abone ol 12 Mayıs 2019 13:33

Öğrenim ve alım yapılacak kadroların mesleki özelliklerine göre yapılacak alımlar kapsamında 24 personel istihdamı sağlanacak.

Söz konusu personel alım ilanına göre alımlar; Büro Personeli, İtfaiye Otobüs Şoförü ve Beden İşçisi pozisyonlarına yapılacak.

KADROLAR İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu personel alım ilanları için başvuru yapacak adayların başvurularını yapmadan önce aşağıda yer alan tüm şartlara haiz olmaları gerekiyor.

İlana göre Beden İşçisi ve İtfaiye Eri kadroları için adayların en az lise mezunu olmaları isteniyor. İlan metninde Büro Personeli kadrosu için öğrenim şartı belirtilmezken Otobüs Şoförü alım ilanında adayların SRC Belgesi ile E sınıfı ehliyete sahip olması istendi.

Genel Koşullar

Belediye personeli alım ilanlarında adaylardan talep edilen genel başvuru koşulları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak gibi genel koşulları sağlayan adayların ayrıca Mersin Belediyesi tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlar için belirlenen eğitim şartını sağlamaları gerekiyor.

Bunun dışında adayların varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamaları belirleyici diğer özel şartlar. Ayrıca her belediyede yayımlanan ilanda yer alan şartlardan bir tanesi de görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak.

Bu şartlara ek olarak erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak.

İLANA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu personel alım ilanı için başvuruda bulunacak adaylar başvurularını, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili birimine yapacaklar.


Yorumlar