Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Belediye Başkanlığına KPSS şartı olmadan kamu personeli alımı yapılıyor!

Belediye Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere ön lisans mezunu kamu personeli alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 07 Şubat 2020 20:57

Devlet Personel Başkanlığı üzerinde yayımlanmış olan belediye personel alımı ilanına göre Erdek Belediyesi Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Belediye kanunun 49. Maddesi hükümlerine göre Tekniker kadrosunda boş bulunan pozisyon için alım yapılacak. Adaylardan bazı aranan nitelikler doğrultusunda adaylar başvuru yapabilecekler.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Erdek Belediyesi personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamamk, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 2 yıllık eğitim veren İnşaat Teknolojisi Programı ön lisans mezunu olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Erdek Belediyesi Tekniker alımı alımı başvuruları başlamış olup en geö 13 Şubat 2020 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular son başvuru günü en geç saat 16:00 a kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte Erdek Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacak

Yorumlar