Anasayfa /  Foto Galeri

Beklenen kar geliyor! Meteoroloji İstanbul'da kar yağışı için saat verdi

Ocak ayında bahar aylarındaki sıcaklıklarla karşı karşıya gelen ve barajlardaki su seviyesinin azalmasıyla susuzluk tehlikesi yaşayan İstanbullular birkaç gündür devam eden aralıklı yağışlar sonrası kar yağışının etkisinde kalacak. Bugün etkisini yurdun birçok bölümünde gösterecek olan yağışlı hava için MGM günlük hava durumu tahmin raporunda saat de verdi.

Beklenen kar geliyor! Meteoroloji İstanbul'da kar yağışı için saat verdi - Sayfa 1

Meteoroloji'den gelen son dakika hava durumu tahminlerine göre; bugün İstanbul dahil yurdun birçok kesimi beyaza bürünecek. Kar yağışının bazı illerde karla karışık yağmur şeklinde etkili olması beklenirken öte yandan İstanbul'daki yağışların "aralıklı yağmurlu yüksekleri karla karışık yağmurlu" olması bekleniyor. İşte Meteoroloji'den İstanbul ve diğer birçok il için gelen son dakika kar yağışı uyarısı…

Beklenen kar geliyor! Meteoroloji İstanbul'da kar yağışı için saat verdi - Sayfa 2

İSTANBUL'A KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

İstanbul'da bugün hava sıcaklılarının ortalama 6 derece dolaylarında seyretmesi bekleniyor. Yüksek kesimlerde karla karışık yağmur görülmesine karşılık Megakent'te bugün değil kar yağışının yarın öğleden sonra görülmeye başlanması bekleniyor.

Beklenen kar geliyor! Meteoroloji İstanbul'da kar yağışı için saat verdi - Sayfa 3

İSTANBUL VALİLİĞİ UYARDI

İstanbul'a kar yağışı geliyor. İstanbul Valiliği, ilde cuma günü karla karışık yağmurlu, cumartesi günü aralıklı kar yağışının beklendiğini bildirdi.

İstanbul'da beklenen kar yağışıyla ilgili müjdeli haber geldi. Valilik'ten yapılan açıklamada, cumartesi günü karla karışık yağacak yağmurun akşam saatlerinden itibaren yerini kar yağışına bırakması beklendiği belirtildi.

İstanbul Valiliğinin sitesinden yapılan açıklamada, havanın yarın ve cuma günü aralıklı yağmurlu geçmesi beklendiği, cumartesi akşam saatlerinde kar yağışlı geçmesi tahmin edildiği aktarıldı.

Beklenen kar geliyor! Meteoroloji İstanbul'da kar yağışı için saat verdi - Sayfa 4

İSTANBUL'DA BU HAFTA HAVA NASIL OLACAK?

14.01.2021 Perşembe: Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının 3° / 6° derece olması bekleniyor.