Anasayfa /  Magazin

Bekir Coşkun kaç yaşındaydı? Bekir Coşkun nereli, Bekir Coşkun eşi kim

Bekir Coşkun, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Sözcü gazetesi yazarı Coşkun, 75 yaşında dünyaya gözlerini kapadı. Bekir Coşkun, Ankara Şehir Hastanesi’nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Peki Bekir Coşkun kaç yaşındaydı? Bekir Coşkun nereli, Bekir Coşkun eşi kim

Abone ol
Abone ol 20 Ekim 2020 12:56

Gazeteci Bekir Coşkun, akciğer kanseri tedavisi görüyordu. 18 Ekim tarihinde Ankara Şehir Hastanesi’nde yapılan müdahaleye rağmen Bekir Coşkun, 75 yaşında hayatını kaybetti. Ölüm haberi sonrasında Coşkun'un yaşamı merak konusu oldu. Peki Bekir Coşkun kimdir?

BEKİR COŞKUN KİMDİR?

Gazeteci Bekir Coşkun 1945 yılında doğdu. Bekir Coşkun, Ankara’da Yüksek Gazetecilik Okulu’ndan mezun oldu.

1974'te mesleğe foto muhabiri olarak başlayan ardından emniyet ve parlamento muhabirliği yapan Bekir Coşkun, Günaydın Gazetesi’nde Dokuzuncu Köy adlı köşede yazarlık yaptı. 

1987'de Sabah Gazetesi’nde Onuncu Köy başlıklı köşesini yazmaya başladı. 1993’te Hürriyet Gazetesi'nde geçen Coşkun, 2009 yılında Habertürk'e transfer oldu. 2010 yılında Cumhuriyet gazetesiyle anlaşan Coşkun, 14 Mart 2014'te Sözcü'deki ilk yazısını yazdı.

2017 yılı Ekim ayında kanser tedavisi nedeniyle yazılarına ara veren Bekir Coşkun, o tarihten bu yana sağlığı el verdiği sürece Sözcü gazetesindeki köşesinden okurlarıyla buluşmayı sürdürüyordu.

HASTANE AÇIKLAMA YAPTI

Hastaneden yapılan açıklamada, “Sayın Bekir Coşkun, akşam saatlerinde aspirasyon ve buna bağlı solunum durması sebebiyle Ankara Şehir Hastanesi Acil Servisi’ne getirilmiştir. Nöbetçi uzman ekibin yoğun müdahalesine rağmen hayati fonksiyonları geri dönmeyen Sayın Bekir Coşkun hayatını kaybetmiştir” denildi.

 Bekir Coşkun eşi Andree Coşkun kimdir? Uzunca bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören gazeteci yazar Bekir Coşkun, 75 yaşında hayatını kaybetti. Geride birçok yazı bırakan deneyim gazeteci Coşkun'un eşi Andree ve oğlu Tolga Coşkun'un kim oldukları da merak edildi. Oğlu Tolga Coşkun kimdir?

Uzun zamandır akciğer kanseri tedavisi gören Bekir Çoşkun kanser ile verdiği amansız savaşı kaybetti. Aslen Şanlıurfalı olan Bekir Çoşkun'un eşi Andree Coşkun çifitinin çiftinin bir de oğulları Tolga Coşkun vardır. 

1945’te Şanlıurfa’da memur bir babanın çocuğu olarak dünyaya gelen Bekir Coşkun, Ankara’da Yüksek Gazetecilik Okulu’ndan mezun olduktan sonra 1974'te mesleğe foto muhabiri olarak başladı.

Fransız asıllı Türk vatandaşı olan Andree Coşkun hakkında pek fazla bir bilgi bulunmamaktadır.

Yorumlar