Anasayfa /  Foto Galeri

Bekçilik sınavı ne zaman yapılacak? Bekçi alımı sınavı soru dağılımı belli oldu!

Bekçi alımı başvurularının tamamlanmasıyla sınava girecek adaylar, Bekçi alımı sınav tarihini ve sınavın detaylarını araştırıyor. Adaylar için konu dağılımı paylaşıldı. Peki, Bekçilik sınavı ne zaman? Bekçi alımı sınavı nasıl olacak? İşte Bekçi alımı sınavı soru dağılımı!

Bekçilik sınavı ne zaman yapılacak? Bekçi alımı sınavı soru dağılımı belli oldu! - Sayfa 1

Bekçi alımında başvuru süreci tamamlandı. Başvurularını tamamlayan adaylar bekçilik sınavının ne zaman yapılacağını araştırıyor. 2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı tarihi ve sınavda sorulacak konu dağılımı ile ilgili bilgi paylaşıldı. Peki, Bekçilik sınavı ne zaman yapılacak? Bekçi alımı sınavı nasıl olacak? İşte Bekçi alımı sınavı soru dağılımı!

Bekçilik sınavı ne zaman yapılacak? Bekçi alımı sınavı soru dağılımı belli oldu! - Sayfa 2

BEKÇİ ALIMI SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK 2022?

Çarşı ve mahallelerin güvenliği için Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde görevlendirilecek bekçi alımı için yapılan açıklamada,

"2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı 17 Temmuz 2022 Pazar günü saat 10.00’da Ankara, Batman, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir ve Sivas il merkezlerinde yapılacaktır. 10.00'da başlayan sınav 120 dakika sürecek, tek oturum şeklinde yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.

Bekçilik sınavı ne zaman yapılacak? Bekçi alımı sınavı soru dağılımı belli oldu! - Sayfa 4

2022 BEKÇİ ALIMI SINAV GİRİŞ BELGESİ 

Yayımlanan duyuruda, "Adaylara ait sınav giriş belgeleri 08 Temmuz 2022 tarihinde www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır" şeklinde ifadeler yer aldı.