Anasayfa /  Foto Galeri

Behzat Uygur’dan yıllar sonra gelen itiraf herkesi şoke etti!

Behzat Uygur, katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı. Behzat Uygur, Uygur ailesinin tiyatro yolculuğundan, babasıyla olan anılarından ve gençlik yıllarından bahsetti. Behzat Uygur'un eşi Çiğdem Uygur'la ilgili yaptığı açıklama ise dikkat çekti. Behzat Uygur, "Pandemi dönemi eşiniz Çiğdem Uygur'la ilişkinizi nasıl etkiledi? Evdeki karantina günlerinde eşinizi yeniden mi tanıdınız" sorusuna esprili bir yanıt verdi

Behzat Uygur’dan yıllar sonra gelen itiraf herkesi şoke etti! - Sayfa 1

Behzat Uygur, Uygur ailesinin tiyatro yolculuğunu, babasıyla anılarını ve eşi Çiğdem Uygur'la ilişkisini katıldığı programda anlattı: "Sahne bizim evimiz gibiydi. Babam ailedeki herkesi sahneye çıkarırdı."

Behzat Uygur’dan yıllar sonra gelen itiraf herkesi şoke etti! - Sayfa 2

Behzat Uygur, Hakan Bilgin'in sunduğu "Mekânın Sahibine Geldik" programına konuk oldu.

Behzat Uygur’dan yıllar sonra gelen itiraf herkesi şoke etti! - Sayfa 3

Ünlü oyuncu programda Uygur ailesinin tiyatro yolculuğundan, babasıyla olan anılarından ve gençlik yıllarından bahsetti.

Behzat Uygur’dan yıllar sonra gelen itiraf herkesi şoke etti! - Sayfa 4

"Sahne bizim evimiz gibiydi" diyen Uygur şöyle konuştu: "Babam, beş kardeşi, gelinleri, hatta amcamı bile sahneye çıkardı. Sahne bizim evimiz gibiydi. Babam 'sahneye çık' derdi, çıkardık. 6-7 yaşındayken 'Cibali Karakolu' oyununda 'sahneye çık, çay getir' dedi. Sonra çıkınca 'sen kimin oğlusun' dedi, seyirci koptu."