Anasayfa /  Medya /  Dizi

Behzat Ç.’nin oyuncu kadrosu belli oldu! İşte Behzat Ç. oyuncuları

3 sezon boyunca izleyicileri ekran başına kilitleyen ve 6 sene önce ekranlara veda eden fenomen dizi Behzat Ç., bu kez BluTV’nin özel yapımı olarak geri dönüyor. Dönüşü büyük heyecan ve merak yaratan Behzat Ç dizisinin yeni kadrosundan ilk isimler belli oldu.

Abone ol
Abone ol 10 Mayıs 2019 12:42

Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde yer aldığı, hafızalara kazınan polisiye dizi Behzat Ç., 6 yıllık bir aradan sonra bu kez dijital platform BluTV ile geri dönüyor. BluTV'nin özel yapımı olan dizinin dönüşü sevenlerinde büyük heyecan yaratırken kadroda kimlerin yer alacağı merak konusuydu. İşte Behzat Ç’nin oyuncu kadrosu…

Geçtiğimiz günlerde ilk tanıtımı yayınlanan dizinin kadrosunda yer alacağı açıklanan ilk isimler daha önceden Savcı Esra karakterine hayat veren Canan Ergüder Ece ile Şevket karakterini canlandıran Ege Aydan oldu. Daha önce canlandırdığı karakterle diziye ölerek veda eden Canan Ergüder, çok sürpriz bir rolle geri dönüyor.

Kast çalışmaları devam eden dizinin kadrosunda yer alacak diğer isimler gizemini korurken Behzat Ç. severler tarafından da heyecanla bekleniyor.


Yorumlar