Anasayfa /  Keyifli Haberler

Bedava Netflix nasıl izlenir ücretsiz üyelik nasıl yapılır?

Bedava Netflix nasıl izlenir ücretsiz üyelik nasıl yapılır? Koronavirüs yasakları başladığından beri kuşkusuz en çok merak edilen soru netflixin nasıl uygun yollarla izleneceği ooldu. Peki netflixi bedava izleyebilmek mümkün mü ücretsiz üyelik nasıl yapılır?

Abone ol
Abone ol 24 Nisan 2020 22:44

Bedava Netflix nasıl izlenir ücretsiz üyelik nasıl yapılır? Türkiye'de binlerce kullanıcısı olan Netflix 1 ay ücretsiz üyelik uygulamasına son mu verdi? Malesef Netflix Türkiye'de bir ay deneme uygulamasına son verdi.

Türkiye'de binlerce abonesi bulunan dev şirket Türkiye'de yeni aboneler kazanmak istediği ve bu yüzden de farklı kampanyalar planlandığı iddia edildi. 

Orijinal içerikleriyle tüm dünyada milyonlarca kullanıcıya ulaşan Netflix yeni abone olmak isteyenlere 1 ay ücretsiz üyelik imkanı sunuyordu. Peki Netflix 1 ay ücretsiz üyelik nasıl yapılır? Netflix 1 aylık deneme sürümünün kaldırıldığını belirtmek isteriz. Netflix'in bu hamlesi kullanıcılara ulaşmak için yeni bir strateji olarak yorumlanmıştı. Netflix'in bir ay ücretsiz üyeliği ile binlerce kişi Netflix'in orijanal içeriklerine erişmişti. Peki Netflix bir ay deneme devam ediyor mu?

Netflix 1 ay ücretsiz üyelik nasıl yapılır? 

Netflix uzun bir süredir, yeni kayıt olan bir kullanıcıdan doğrudan ödeme almıyordu. Platform, yeni kaydolan bir tüketiciye önce bir aylık deneme sürümü veriyor, ardından da ücret almaya başlıyordu. Ancak bu uygulama, geçen günlerde sona erdi. Webtekno'nun haberine göre söz konusu kararın alınmasının ardından yapılan açıklamalarda, Netflix'in Türkiye'de yeni aboneler kazanmak istediği ve bu yüzden de farklı kampanyalar planlandığına değinildi. Şimdiyse Netflix Türkiye'deki yeni dönemin ilk kampanyası belli oldu. Bu kapsamda Netflix, bir ay ücretsiz kullanım imkanı sunmayacak olsa da üye olmadan film izleme imkanı sağlayacak.

Netflix Nedir?

1997 yılında kurulmuş olan Netflix, Türkiye de kullanılmaya başlamasının ardından bir saat içerisinde 7000 kadar kullanıcıya ulaşan bir video içerik platformudur. Üyelik sistemiyle sizlere film, dizi ya da belgesel izleme imkanını sunan Netflix arşivinde pek çok dizi, film bulunmakta. Netflix den sonra, Amazon Prime, Hulu ve son olarak YouTube Red ortaya çıksa de en çok tercih edilen şüphesiz Netflix olmuştur.

Netflix aylık ücreti 2020

Temel Paket :Temel paket aldığınız takdirde ödeyeceğiniz mebla 17.99 TL'dir. Bu paket kapsamında Netflix hesabınızı yalnızca tek bir cihazda kullanabilir, tek bir cihazda video izleyebilirsiniz.

Standart Paket: Genellikle Netflix kullanıcıları tarafından tercih edilen bu pakette ödeyeceğiniz mebla 29.99 TL'dir. Bu paket kapsamında hesabınızı iki farklı cihazdan yönetebilir, iki farklı cihazda video izleyebilirsiniz.

Özel Paket: Özel paket satın aldığınızda ödeyeceğiniz mebla 41.99 TL'dir. Bu paket kapsamında hesabınızı dört farklı cihazdan yönetebilir, dört farklı cihazda video izleyebilirsiniz.

Netflix Hesabımı Nasıl İptal Edebilirim?

Netflix'in ücretsiz deneme hesabından memnun kalmadıysanız aboneliğinizi kolayca iptal edebilirsiniz ve kredi kartınızdan para kesilmez. Deneme süreniz bitmeden Netflix'i iptal etmek için yapmanız gereken şeyleri sıraladık.

Netflix.com adresine gidin ve hesabınızla oturum açın.
Şimdi Profil sayfanıza girin.
Açılır menüye tıklayın ve hesabınızı seçin.
“Üyelik ve Faturalandırma” altında sadece “ Üyelik İptal ” seçeneğini seçiniz ve işlem bu kadar.
Bitti, Netflix aboneliğini başarıyla iptal ettiniz.

Yorumlar