Anasayfa /  Foto Galeri

Bebek’ten sonra bu kez Ümraniye! Metro durağının çıkışında cinsel ilişkiye girdiler

Günlerdir konuşulan Bebek sahili, Manavgat, Esenyurt, Galata olaylarının ardından bir rezillik görüntüsü de Ümraniye'den geldi. Dün gece Twitter'da paylaşılan videoda bir çiftin Ümraniye metro durağının dibinde cinsel ilişkiye girdiği görülüyor. Bu anlar milyonların tepkisini çekti.

Bebek’ten sonra bu kez Ümraniye! Metro durağının çıkışında cinsel ilişkiye girdiler - Sayfa 1

Açık alanda cinsel ilişki skandallarının ardı arkası kesilmiyor! İstanbul'un önemli sahillerinden Bebek'te cinsel ilişkiye giren çiftin ardından bir ahlak dışı görüntü de Ümraniye'den geldi. Ümraniye'deki görüntülerde bir çiftin kimseye aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdiği görülüyor. Görüntülerin ardından Ümraniye TT listesine girdi.

Bebek’ten sonra bu kez Ümraniye! Metro durağının çıkışında cinsel ilişkiye girdiler - Sayfa 2

31 Mayıs'ta Bebek Sahili'nde yaşananların şoku henüz atlatılmamışken, benzer bir olay da Ümraniye'de yaşandı. Bebek'te sahil kenarında herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye giren çiftin görüntüsü tüm Türkiye'yi şoke etmişti. Sosyal medyada günlerdir konuşulan olayda çiftten biri gözaltına alınmış, diğeri de akıl hastanesine gönderilmişti.

Bebek’ten sonra bu kez Ümraniye! Metro durağının çıkışında cinsel ilişkiye girdiler - Sayfa 3

METRO DURAĞI DİBİNDE CİNSEL İLİŞKİ!
Bu olayın yankısı sürerken, benzer bir görüntü de Ümraniye metro durağı yakınında çekildi. Dün gece sosyal medyada paylaşılan videoda çift, metro istasyonunun hemen yanında, çevredekilere aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdi. Ahlak dışı görüntüler bir anda Twitter'ın en çok konuşulanları arasına girerken, kullanıcılar da adeta olaya isyan etti.

Bebek’ten sonra bu kez Ümraniye! Metro durağının çıkışında cinsel ilişkiye girdiler - Sayfa 4

NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Görüntülerin, ne zaman çekildiği henüz tespit edilemedi. Emniyet birimlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldığı ve çiftin kimliğinin belirlenmesi için çalışmalar yürütüldüğü belirtildi.