Anasayfa /  Güncel

Bayrampaşa metrosunda taciz !

18 yaşındaki bir genç kız, yabancı uyruklu bir kişi tarafından taciz edildi.

Abone ol
Abone ol 13 Kasım 2019 13:40

İğrenç olay, dün akşam saatlerinde Bayrampaşa, Ali Fuat Başgil metro istasyonunda yaşandı.

İddiaya göre metrodan inen 18 yaşındaki bir kız 'imdat' diye bağırarak yardım istedi. Genç kızın çığlıklarını duyan vatandaşlar hemen yardımına koştu.

Genç kız, 35 yaşlarındaki bir kişinin kendisini taciz ettiğini söyledi.

Kızın ailesi ve vatandaşlar yabancı uyruklu şüpheliyi linç etmek istedi.

Güvenlik görevlileri şüpheli ile beraberindeki bir kişiyi kulübelerine alarak öfkeli kalabalıktan korudu. 

ZIRHLI ARAÇLA OLAY YERİNDEN ALINDI

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Taciz iddiasını duyan onlarca kişi metro çıkışına toplanırken, şüpheli polis koruması eşliğinde zırhlı araca bindirilerek bölgeden uzaklaştırıldı.

Şüphelinin polis merkezine götürülmesinin ardından özel harekat polislerinin olası olaylara karşı bölgede bir süre nöbet tuttuğu görüldü.

Genç kızın erkek kardeşi Batuhan Yılmaz tacize ilişkin olarak, "Ablam Topkapı tramvay hattına kız arkadaşıyla birlikte biniyor. İki yabancı uyruklu kişi, Ali Fuat Başgil metro istasyonuna kadar taciz ediyorlar. Gülüyorlar bakıyorlar. Sürekli göz tacizi var. Ablam daha sonra metro istasyonunda bağırıp yardım istiyor. Ondan sonra biz de koşuyoruz. Güvenlikçiler adamları yukarı çıkartıyorlar." dedi.

TACİZ SONRASI YAŞANANLAR KAMERADA

Olay anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde cadde üzerinde toplanan kalabalık ve polis ekipleri farkediliyor. Şüphelilerin olay yerine gelen zırhlı polis aracıyla uzaklaştırılması da görüntülerde yer alıyor.

Yorumlar