Anasayfa /  Tarihte bugün

Bayram tatili başladı! Yollar yine çileye dönüştü | Son dakika yol durumu

Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar yola çıktı. Ataşehir TEM Otoyolu Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Bazı yerlerdeyse trafik durma noktasına geldi. İşte trafikte son durum...

Abone ol
Abone ol 10 Ağustos 2019 12:56

Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirmek isteyen vatandaşlar yola çıktı. Mahmutbey Gişeler Edirne istikameti, Ataşehir TEM Otoyolu Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Ankara istikameti akşam saatlerinde trafik durma noktasına geldi.

ANADOLU OTOYOLU’NDA BAYRAM YOĞUNLUĞU

Kurban Bayramı tatili için otoyolu kullanan tatilciler, Bolu Dağı viyadükler, Bolu Dağı Tüneli, Elmalık, Abant Kavşağı ile Karadeniz bağlantı yolu olarak kullanılan Gerede gişeleri kesimlerinde zaman zaman yoğunluğa neden oluyor.  Düzce Kaynaşlı gişeleri ile tünel arasında bulunan 1, 2 ve 3. viyadükler kesiminde ise akıcı yoğunluk görülüyor.  D-100 kara yolunda ise trafik normal seyrederken, Zonguldak ve Bartın illerine gitmek isteyen sürücüler, Bolu’nun Yeniçağa ilçesinin çıkışında bulunan Mengen kavşağı kesiminde yoğunluğa sebebiyet veriyor.  Karayolları ekiplerinin yanı sıra Bolu ile Düzce İl Emniyet Müdürlüklerine bağlı trafik ekipleri, otoyolda ulaşımın aksamaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İŞTE İSTANBUL’DA TRAFİĞİN SON DURUMU

POLİS VE JANDARMA İŞBAŞINDA 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, başta trafiğin yoğun olduğu bölgeler olmak üzere trafikteki kural ihlallerini denetledi.


Yorumlar