Anasayfa /  Güncel

Bayram harçlığı için dijital çözüm !

81 il genelindeki sokağa çıkma yasağı nedeniyle bayramlaşmalar online olarak gerçekleşti. Bayram harçlığı iste ve bayram harçlığı göndermek isteyenler için Türkcell Paycell'den yeni bir dijital harçlık sistemi geliştirildi. Çok harçlık alan hediye verilecek.

Abone ol
Abone ol 24 Mayıs 2020 21:59

Turkcell'den Ramazan Bayramı özel yeni nesil uygulama. Bayram denince akla gelen en özel şeylerden bir tanesi büyükleri ziyaret etmek ve onlardan bayram harçlığı almaktır. Nerede o eski bayramlar denilecek bir bayram geçirdiğimiz günler için ziyaretler “online görüşmelere” harçılıklar ise “mobil ödemeye” dönüştü. Turkcell tarafından açıklanan yeni bir özelliğe göre akrabalarından ve büyüklerinden Bayram harçlığı istenebilen özellik sayesinde rehberi kullanarak, kayıtlı kişilerin cep telefon numarasını gönderdikleri harçlık iste özelliğini ile karşı tarafa mesajla gönderim sağlanıyor. Paycell uygulamasında gelen bildirimi gören para gönder butonundan ve cep telefonu numarasını kullanarak Bayram harçlığını kolayca gönderebiliyor.

 Turkcell ödeme elektronik para Hizmetleri Genel Müdürlüğü Melike Kara yeni çıkartan uygulama hakkında yaptığı açıklamalarda bayramlarda ülkemizin bir geleneği haline gelen bayram harçlığı göndermenin yenilikçi bir teknoloji ile gerçekleştiğini ifade etti. Yeni sunduğumuz çözüm sayesinde artık rehberdeki kişilere mesaj atar gibi kolay bir biçimde harçlığını gönderilebiliyor.

ÇOK TOPLAYANA HEDİYE;
Uzaktan Bayram harçlığı gönderme uzaktan Bayram harçlığı toplama teknolojisinde daha fazla kişiden ödeme alanlara hediye verilecek. Paycell’den yapılacak para transferleri için hediyelerin bitiş tarihi 31 Mayıs 2020 tarihine kadar sürecek.

Paycell mobil uygulama nerede indirilebilir? Apple Store ve Google Play üzerinden uygulama marketinde indirilebilecek.

Paycell nasıl kullanılacak? Uygulamaya giriş yapılacak para harçlık isteye tıklanır. Rehberinizdeki bir kişiden para isteyebilirsiniz. Herhangi bir talep olmadan da para transfer işlemi yapılabiliyor. Hediye kazanan kişiler ise Paysell çağrı merkezi tarafından daha sonra bilgi verilecek. Transfer limitinde en az günlük 750 TL gönderim sağlanabilecek.

Yorumlar