Anasayfa /  Foto Galeri

''Bay Yanlış''dizisinin tüm karakterleri

26 Haziran 2020 cuma günü Fox TV ekranlarında yaz dizisi olarak ekranlara gelecek Bay Yanlış dizisinde daha önce Dolunay dizisinde de birlikte rol alan ve çok sevilen Özge Gürel ve Can Yaman bir kez daha birlikte yer alacak. Bay Yanlış dizisi oyuncuları arasında Özge Gürel ve Can Yaman’in dışında Feri Baycu Güler, Lale Başar ve Suat Sungur da yer alacak.

''Bay Yanlış''dizisinin tüm karakterleri - Sayfa 1

Bay Yanlış dizisi konusu :

Özgür ile Ezgi komşudur; Özgür zengin olsa da bir barda barmen olarak çalışan, hayatı çok takmayan, aşka falan da inanmayan rahat bir tiptir. Diğer taraftan Ezgi ise aşk konusunda sınıfta kalmış doğdu adama denk gelememiş güzel bir kızdır.

Ezgi’nin tek amacı vardır artık düzgün bir adam bulup evlenmek Özgür komşusu Ezgi’nin erkekler konusunda başarısız olduğunu görünce ona yardım edip aşk koçluğu yapmak ister. Özgür Ezgi’ye sevdiği adamı ayarlamaya çalışırken Ezgi’ye aşık olduğunu fark edecek. 

Bay Yanlış Oyuncuları
Can Yaman – Özgür 
Özge Gürel – Ezgi
Lale Başar – Sevim Aksoy
Feri Baycu Güler
Suat Sungur
Fatma Toptaş
Gürgen Öz
Sarpcan Köroğlu
Serkay Tütüncü
Ece İrtem
Cemre Gümeli
Anıl Çelik
Kimya Gökçe Aytaç
Taygun Sungar

''Bay Yanlış''dizisinin tüm karakterleri - Sayfa 2

Oyuncu kadrosu 

Can Yaman – Özgür 
Can Yaman dünya da en çok aktif fan kitlesine sahip olan Türk oyunculardan biri. 8 Kasım 1989 da dünyaya gelen Can Yaman 31 yaşındadır. İstanbul doğumlu olan Can Yaman Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Aktif olan Can Yaman Avukatlık bürosunun da sahibidir. Aynı zamanda avukatlık da yapmaktadır.

Gönül İşleri dizisi ile tanınmaya başlayan Can Yaman  Daha sonra İnadına Aşk dizisinde ilk başrol deneyimini yaşamıştır. Can Yaman’ın en başarısız projesi ise Hangimiz Sevmedik dizisi olmuş dizi bir türlü beklenen izlenme seviyelerine ulaşamamıştır.

2017 de Dolunay dizisinde Özge Gürel ile yer alan Can Yaman 2018 de ise yine bir yaz dizisi olan Erkenci Kuş da yer almış ünü ülke sınırlarını aşmıştır.

Özgür Atasoy özgür bir ruha sahip, adrenalin tutkusu olan güçlü ve eğitimli bir gençtir. İstanbul’da popüler olan bir barın sahibidir. Özgür hiç beklemediği bir anda Ezgi ile tanışacak ve hiç tanımadığı gerçek aşkı onunla tekrar tadacaktır. Özgür aşka inancını kaybetmişken gerçek aşkı Ezgi’de bulacaktır.  

''Bay Yanlış''dizisinin tüm karakterleri - Sayfa 3


Özge Gürel – Ezgi


Özge Gürel son olarak 2019 da Annem filminde oynamış ve izleyiciyi ağlatmayı başarmıştı. Daha önce de Muhteşem İkili kadrosunda yer alan ve İbrahim Çelikkol ise partner olan Özge Gürel ne yazık ki Muhteşem İkili dizisinde başarıyı yakalayamamıştır. 5 şubat 1987 doğumlu olan Özge Gürel İstanbul Silivri’de doğumludur ve 33 yaşındadır. Beykent Üniversitesi Ticaret Bölümü mezunu olan Özge Gürel ilk çıkışını Medcezir dizisi ile yaşamıştır.

Özge Gürel’in ünlü olması ise Kiraz Mevsim dizisinde hayat verdiği Öykü karakteri ile olmuştur.  Dolunay dizisinde Can Yaman ile partner olan ve Nazlı karakterine hayat veren Özge Güre yine Yıldızlar Şahidim dizisinde bir kez daha reyting canavarına yenik düşmüş ve başarısız olmuştur. Özge Gürel uzun yıllar Kiraz Mevsimi dizisinden partneri olan Serkan Çayoğlu ile aşk yaşamıştır.

Ezgi İnal güler yüzlü güzel ve sempatik bir kızdır; erkeklerden yana bahtı hiç gülmemiştir. Üniversite için İstanbul’a gelmiş olan Ezgi İstanbul’u çok sevince geri dönmemiş ve eğitimini aldığı Halka İlişkiler biriminde çalışmaktadır. Ezgi hayalleri ile yaşarken aşık olacağı adam Özgür tam bir mantık adamıdır. 

''Bay Yanlış''dizisinin tüm karakterleri - Sayfa 4

Lale Başar

27 Ocak 1964 Ordu doğumlu olan Lale Başar 56 yaşındadır ve Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur.

Uzun süre devlet tiyatrolarında devlet sanatçısı olarak çalışan Lale Başar Yeni Gelin dizisinde hayat verdiği Kamila karakteri ile ünü ülke sınırlarını aşan Lale Başar son olarak Aykut Enişte filminde ve Leke dizisinde yer almıştır; ancak Leke dizisinde hayat verdiği Belkıs karakteri sevilmemiştir.

Lale Başar Bay Yanlış dizisinde Can Yaman’ın annesine Sevim Atasoy’a hayat verecek. Özgür ve Ebru’nun annesi olan Sevim hanım takıntılı bir tiptir. Sevim hanım eşinden kalan mirasla büyük bir zenginliğe konmuştur.