Anasayfa /  Güncel

Batıkent Gimsa çalışanları Covid-19 nedeniyle işten çıkarıldı mı?

Batıkent Gimsa çalışanları Covid-19 nedeniyle işten çıkarıldı mı? Koronavirüs Gimsa çalışanlarına bulaştı. Batıkent Gimsa neden kapalı ? Batıkent Gimsa Koronavirüs çıktı ! Ankara Batıkent GİMSA Covid-19 nedeniyle mühürlendi. Korona salgınının göstere göstere yayıldığı Batıkent GİMSA’da 40 çalışanın testleri pozitif çıktı.Ne var ki, 40 çalışanın testlerinin pozitif çıkması üzerine dün Batıkent GİMSA’nın kapısına “COVID-19 nedeniyle kapalıyız” mührü asılmak zorunda kalındı.

Abone ol
Abone ol 21 Nisan 2020 12:40

Batıkent Gimsa neden kapalı ? Batıkent Gimsa Koronavirüs çıktı ! Ankara Batıkent GİMSA Covid-19 nedeniyle mühürlendi. Korona salgınının göstere göstere yayıldığı Batıkent GİMSA’da 40 çalışanın testleri pozitif çıktı.Ne var ki, 40 çalışanın testlerinin pozitif çıkması üzerine dün Batıkent GİMSA’nın kapısına “COVID-19 nedeniyle kapalıyız” mührü asılmak zorunda kalındı.

 

 

Korona salgınının göstere göstere yayıldığı Batıkent GİMSA’da 40 çalışanın testleri pozitif çıktı.

Ankara’da ciddi anlamda bir COVID-19 alarmı verilmesi gerekiyor. Batıkent GİMSA’dan günlerdir pozitif vak’a haberleri geliyordu. Ama çalışanlar sürekli baskı altına alındı,  tehdit edildi,  Covid-19 sorularına “Hayır yok” denilecek denildi. Hasta oldukları yüzlerinden okunan iş arkadaşları izletildi. “Konuşmayın çalışın, işinize bakın,  ekmeğinizden mi olmak istiyorsunuz” ikilemine mecbur bırakılan Batıkent GİMSA çalışanları SUSTURULDU!

Geçen hafta boyunca hemen hemen hergün Covid -19 alarmı yükselen GİMSA’da 19 vak’a olduğu hafta sonunda aslında sosyal medyada yer aldı.  Ancak ne 112 ne Sağlık Bakanlığı bu konuya ilişkin gerçekçi açıklama yapmadı. Aksine yalanladı.  Çünkü para akıyor, kasalar doluyordu.

Ne var ki, 40 çalışanın testlerinin pozitif çıkması üzerine dün Batıkent GİMSA’nın kapısına “COVID-19  nedeniyle kapalıyız” mührü asılmak zorunda kalındı.

Batıkent GİMSA dün nihayet mühürlendi ama günlerdir alış-veriş yapmak için daha kapılar açılmadan gelen müşteriler yani Batıkent halkı ne olacak şimdi?  Batıkent GİMSA’nın günlük ortalama yoğunluğu ne kadardı?  Her gün kaç kişi girip çıkıyordu?  Şimdi onların sağlığı ne olacak?

Batıkent GİMSA’da durum bu. Ya Sincan GİMSA’da neler oluyor? Orada Covid-19 bulaşısı yok mu? Olmaması mümkün değil!  Her gün binlerce insanın girip çıktığı alış-veriş merkezleri –tıpkı fabrikalar ve inşaat şantiyeleri gibi- bulaşı odakları değil mi?..

Geçen hafta sonuna doğru Sincan GİMSA’dan da Covid-19 pozitif bilgileri geliyor ancak doğrulatmak bir o kadar zor oluyor. Bakalım Sincan GİMSA ne zaman mühürlenmek zorunda kalınacak.

Kamyon şoförünün dediği gibi bizi virüs değil sizin sisteminiz öldürüyor!

Yorumlar