Anasayfa /  Güncel

Başörtülü öğretmene saldırı olayında yeni gelişme !

Beşiktaş'ta başörtülü öğretmene saldıran ve bu anları güvenlik kamerasında görüntülenen kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Abone ol
Abone ol 21 Kasım 2019 17:45

Beşiktaş'ta başörtülü bir öğretmene yönelik gerçekleştirilen çirkin saldırı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Öğretmen Ş.N.E.'ye yönelik saldırı gerçekleştiren Berrak K. 'Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama' suçu kapsamında gözaltına alınmıştı. Provokatör Berrak K. tutuklandı.

Öğretmen Ş.N.E., İstanbul Beşiktaş'ta 12 Kasım 2019 tarihinde yolda yürürken tanımadığı bir kadının saldırısına uğradı. Olay yaşandığında saatler 21.30'u gösteriyordu. Sinan Paşa Mahallesi Ihlamur Dere Caddesi üzerindeki olayda; mağdur Ş.N.E., söz konusu kadının sebepsiz yere kendisine tokat atmaya başladığını, kadını tanımadığını, şahsına başörtülü olduğundan dolayı tokat attığını beyan ederek şikayetçi oldu.

HALKI KİN VE DÜŞMANLIĞA TAHRİK VE AŞAĞILAMA SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Şüpheli Büyükçekmece ilçesinde 'Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama' suçu kapsamında gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, şüpheli hakkında İstanbul Emniyeti Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nce tahkikata başlandı. 

Yorumlar