Anasayfa /  Spor /  Basketbol

Reggie Redding Türk Telekom'da

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Türk Telekom, ABD'li oyuncu Reggie Redding ile anlaşma sağladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, başkent temsilcisi, Esdutiantes'ten Slven Landesberg ve Panathinaikos'tan Kenny Gabriel'in ardırdan Bayern Münih forması giyen Reggie Redding ile de sözleşme imzaladı.

Abone ol
Abone ol 29 Haziran 2018 02:10

1.96 metre boyunda ve 30 yaşındaki Redding, kariyerine Almanya'nın Walter Tigers takımında başladı. Ardından transfer olduğu Alba Berlin formasıyla Almanya Ligi'nde ve Avrupa Ligi'nde başarılı bir performans ortaya koyan tecrübeli oyuncu, geçen sezon Alman ekibiyle ligde 43 maçta 9,4 sayı, 3,6 ribaund ve 3,4 asistlik performans sergiledi. Avrupa Kupası'nda 21 maça çıkan Redding, burada da 10,8 sayı, 4,6 ribaund ve 3,4 asist ortalaması yakaladı.

Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şükrü Kutlu, peş peşe yaptıkları transferlerle sezona hazır girmek istediklerini belirtti.

Transferlerin kamp dönemine yetişmesinin önemli olduğuna dikkati çeken Kutlu, "Diğer transferler gibi Reggie Redding'in de taraftarın sevgilisi olacağına inanıyorum. Türk Telekom, gerek Süper Lig'de gerekse Avrupa Kupası'ndaki iddialı konumunu devam ettirecek. Reggie Redding, takım içinde farklı pozisyonlarda oynayabiliyor ve takım boyuna da derinlik katacak bir oyuncu. Kendisinin Avrupa kupalarında da tecrübesi var. Redding, Türk Telekom'a ve basketbol camiasına hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.


Etiketler reggıe reddıng
Yorumlar