Anasayfa /  Spor /  Basketbol

Obradovic'ten taraftarlara teşekkür...

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, 92-85'lik galibiyetle sonuçlanan Olimpia Milano maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2018 02:41

Obradovic, “Taraftarlara verdikleri güzel destek için teşekkür ediyorum. Uzun zaman sonra kendi sahamızda bu şekilde bir maç oynamak özellikle oyuncular adına çok güzeldi. Umarım bizi desteklemeye gelmeye devam ederler. Cumartesi günü erken saatte Afyon’la maçımız var, salı akşamı da CSKA ile oynuyoruz. Oyuncular için taraftar desteği çok önemli, onlara bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.



Ardından karşılaşmayı değerlendiren koç, “İlk yarıda özellikle hücum açısından verdiğimiz kararlarda biraz heyecanlıydık. 10 tane hücum ribaundu aldılar, potamızı koruyamadık. Çok kolay sayı buldular çünkü savunmayı yeterli yapmadık. Üçüncü çeyrekte değiştik. Bizim gibi tecrübeli bir takımın son çeyreği daha farklı oynaması gerekiyordu. Burası EuroLeague ve herkes burada sonuna kadar savaşıyor. Önemli olan iyi bir maç daha oynamamız. Bu zorlu programla devam etmemiz gerekiyor. Bütün oyuncuların her zaman hazır olup takıma yardımcı olmaları gerekiyor, tıpkı bugün olduğu gibi. Takımı güzel maç için tebrik ediyorum. Milano’yu da tebrik ediyorum, sonuna kadar savaştılar, çok iyi bir kadroya sahipler.” dedi.



31 sayıyla maçın en skoreri olan Milano oyuncusu Mike James’in performansıyla ilgili sorulan soruyu Obradovic, “Çok zorlu atışlar kullandı, özellikle de son çeyrekte. Oyuncu olarak bu kaliteye sahip. Ona karşı çok fazla oyuncu değiştirdim. Gerçekten çok zor atışlar kullandı.” şeklinde yanıtladı.



Son saniyelerde taraftarları çok tutkulu bir şekilde alkışlamasıyla ilgili sorulan soruya Obradovic, “Çok mutluydum oyuncularım adına. Biz bunun için çalışıyoruz. Taraftarımızın karşısında bu şekilde oynamak, kazanmak ve alkışlanmak çok güzel. Önümüzde çok fazla maç var, daha çok işimiz var. Daha henüz 12. maçımız, 18 maç daha var” cevabını verdi. 


Yorumlar