Anasayfa /  Spor /  Basketbol

Gordon Hayward'ın ayak bileği kırıldı! - İZLE

NBA'in açılış karşılaşmasında Cleveland Cavaliers ile Boston Celtics karşı karşıya gelirken, Gordon Hayward'ın sakatlığı yürekleri burktu.

Abone ol
Abone ol 18 Ekim 2017 14:53

Dünyanın 1 numaralı basketbol organizasyonu olan NBA'de sezon Cleveland Cavaliers-Boston Celtics maçıyla resmen start aldı.







Şölen havasında geçmesi beklenen mücadele, Boston Celtics'in yeni yıldızı Gordon Hayward'ın feci bir şekilde sakatlanmasıyla, yerini matem havasına bıraktı.

Yaz döneminde hangi takıma gideceği merakla beklenen ve 128 milyon dolar karşılığında 4 yıllığına Boston'un yolunu tutan Hayward, ilk periyodun ortasında ayak bileğini kırarak sezonu kapattı.

27 yaşındaki yıldız oyuncunun durumunu gören diğer oyuncuların üzüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

Salondaki seyircilerin alkışları eşliğinde hastaneye kaldırılan Hayward'ın, sezonun geri kalanında forma giymesi mümkün görünmüyor.

Bu şartlar altında devam eden mücadeleyi Cleveland Cavaliers 102-99 kazandı.

Ev sahibi ekipte LeBron James, 29 sayı, 16 ribaunt ve 9 asistle karşılaşmayı tamamlarken, milli oyuncumuz Cedi Osman maçta süre almadı.

Boston'da eski takımına karşı forma giyen Kyrie Irving 22 sayı, 10 ribaunt ve 4 asist üretti. 25 sayıyla konuk ekibin en skorer oyuncusu Jaylen Brown olurken, bu performans galibiyet için yeterli olmadı.


Yorumlar