Anasayfa /  Spor /  Basketbol

Fenerbahçe - Zalgiris maçı (CANLI)

Fenerbahçe Doğuş üst üste 4. Final-Four heyecanını yaşıyor. Ve 2017’deki şampiyonluk zaferini tekrarlamak için bugün ilk sınavına çıkacak. Rakip; sezona damga vuran Zalgiris Kaunas.

Abone ol
Abone ol 18 Mayıs 2018 18:50

Basketbolda Avrupa’nın en büyük kupa organizasyonu Euroleague’de beklenen tarihi an geldi... Geçen sezon tarihi şampiyonluğu ülkemize kazandıran Fenerbahçe, üst üste 4. kez kaldığı Final-Four’da 2. kupa zaferi için sahaya çıkacak. Sarı-Lacivertliler’in şampiyonluk yolundaki bu seferki rakibi ise; Zalgiris Kaunas olacak. 1999’da Euroleague şampiyonluğuna uzanan Zalgiris tam 19 yıl sonra Final-Four’a kaldı. 2016’da coach koltuğuna oturan Jasikevicius’la birlikte müthiş bir çıkış yakalayan ve bu sezona damga vuran Zalgiris, Play-Off’ta son 8 yıla 2 şampiyonluk, 5 Final-Four sığdıran Olympiakos’u eledi. Kadroda Jankunas’ın önplana çıksa da Zalgiris takım oyunun iyi oynuyor ve geldikleri seviyeyle zaten kaybedecek hiçbir şeyleri yok!.. Bu da onları tehlikeli kılıyor. 



Kritik maçı, Daniel HierrezueloSreten RadovicOlegs Latisevs hakem üçlüsü yönetecek.



Fenerbahçe Doğuş - Zalgiris Kaunas maçı hangi kanalda, saat kaçta?



Stark Arena’da bu akşam 19:00’da başlayacak karşılaşma beIN SPORTS HABER kanalından şifresiz olarak ekranlara gelecek. 

Maçı takip etmek için tıklayın

Final yaklaşıyor

THY Euroleague'de final heyecanı yaklaşıyor. Final Four etabında Fenerbahçe-Zalgiris ve Real Madrid-CSKA Moskova maçlarının kazananları 20 Mayıs Pazar günü TSİ 21.00'de Stark Arena'da şampiyonluk için mücadele edecek. Kaybeden takımlar ise aynı gün TSİ 18.00'de üçüncülük mücadelesine çıkacak.

FENERBAHÇE DOĞUŞ: 50 - ZALGIRIS: 42 (3. PERİYOT OYNANIYOR)

FENERBAHÇE DOĞUŞ: 39 - ZALGIRIS: 33 (İLK YARI SONUCU)

FENERBAHÇE DOĞUŞ: 19 - ZALGIRIS: 13 (1. PERİYOT SONUCU)

.FENERBAHÇE DOĞUŞ 19-13 ZALGİRİS

İLK ÇEYREK SONUCU: Fenerbahçe Doğuş 19-13 Zalgiris

SALON: Belgrad Stark Arena

SAAT: 19:00

YAYIN: beIN SPORTS Haber (şifresiz)


Yorumlar