Anasayfa /  Spor /  Basketbol

Fenerbahçe Panathinaikos maçı Canlı izle (beIN Sports izle) Lig TV canlı izle

Fenerbahçe Panathinaikos maçı Canlı izle (beIN Sports izle) Lig TV canlı izle. THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe evinde 3. maçına çıkıyor. İlk iki maçtan galibiyet alan Fenerbahçe 3. maçında Panathinaikos'u ağırlıyor. Fenerbahçe Panathinaikos maçı canlı izle. Ülkemizde beIN Sports kanalından şifreli izlenecek olan Fenerbahçe Panathinaikos internetten canlı izle. Şifresiz Fenerbahçe Panathinaikos maçı canlı izlemek için tıklayınız.

Abone ol
Abone ol 24 Nisan 2017 13:53

Fenerbahçe Panathinaikos maçı Canlı izle (beIN Sports izle) Lig TV canlı izle. THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe evinde 3. maçına çıkıyor. İlk iki maçtan galibiyet alan Fenerbahçe 3. maçında Panathinaikos'u ağırlıyor. Fenerbahçe Panathinaikos maçı canlı izle. Ülkemizde beIN Sports kanalından şifreli izlenecek olan Fenerbahçe Panathinaikos internetten canlı izle. Şifresiz Fenerbahçe Panathinaikos maçı canlı izlemek için tıklayınız.







Fenerbahçe Panathinaikos maçı hangi kanalda saat kaçta canlı izlenecek?



Fenerbahçe Panathinaikos maçı canlı izle (beIN Sports 3 izle) - Canlı Maç İzle . Fenerbahçe Panathinaikos maçı hangi kanalda saat kaçta canlı izlenecek? THY Euroleague'de çeyrek final heyecanı devam ediyor. Fenerbahçe Panathinaikos maçı için geri sayım başladı. Basketbolseverlerin merakla beklediği Fenerbahçe Panathinaikos maçı hangi kanalda izlenecek ve Fenerbahçe Panathinaikos maçı saat kaçta canlı izlenecek? İşte Fenerbahçe Panathinaikos maçı hakkında merak edilenler.









Fenerbahçe Panathinaikos maçı 25 Nisan 2017 Salı günü canlı olarak ekrana gelecek. Fenerbahçe Panathinaikos maçı saat 21.00'de canlı izlenecek. Şifreli olarak ekrana gelecek olan Fenerbahçe Panathinaikos maçı beIN Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz. Fenerbahçe Panathinaikos maçı beIN Sports 3 şifreli izlemek için aktif linki tıklamanız gerekmektedir. İşte Panathinaikos Fenerbahçea maçı tüm gelişmeleri.



Fenerbahçe Panathinaikos maçı canlı yayın bilgileri

Fenerbahçe Panathinaikos maçı saat : 21.00

Fenerbahçe Panathinaikos maçı canlı izle: beIN Sports 3 canlı izle

Fenerbahçe Panathinaikos maçı tarih: 20 Nisan 2017

Panathinaikos Fenerbahçe maçı öncesi merak edilenler haberimizde







 







beIN SPORTS HAKKINDA BİLGİ





beIN Sports, Katar Spor Yatırımları (Al Jazeera Media Network) sahip olduğu ve işlettiği televizyon kanalı. 2012 yılında kurulan kanal, spor konulu yayın yapmaktadır. Kanal, Arapça, Fransızca, İngilizce,İspanyolca ve Türkçe olmak üzere 5 farklı dilde yayın yapmaktadır. Kanal, futbol, ragbi, bisiklet ve hentbol gibi birçok spor organizasyonunu yayınlamaktadır.









AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri

Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWebhttp://www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri



Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay!



Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

İdman Tv Frekans Bilgileri!

Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Maçı şifresiz yaynlayacak olan kanallar:

Klik Sport

Fox Soccer 2GO

O2TV Football

Sport Tv 1 (Portugal)

Eir Sport 2

Arena Sport 3 HD (Cro)

beIN Max 7 (Espana)

beIN Sports France 3 HD

BT Sport Extra 2 HD

Digi Sport 5 (Svk)

Sky Sport 4 (Germany)

Sport 2 (Hungary)

SuperSport 5 Za

Sport Tv 1 (Portugal)

SuperSport Maximo 1

TV3 Sport 1 (den)

Viasat Football Sweden

Viasat Football Norway

ViaPlay (denmark)

ViaPlay (finland)

ViaPlay (norway)

ViaPlay (sweden)

Fox Sports 2 Frekansı

Astra Uydusu

Frekans: 12188

Sembol: 27500

Polarizasyon: (H) Yatay

haberler12.com

Bt Sport 2 Frekansı

Uydu Adı: Astra 2E

Frekansı:11.386

Sembol:29500

Fec :3/4

Polarizasyon: (V) Dikey



Fenerbahçe Dörtlü Final için sahada



Sarı-lacivertli basketbol takımı, THY Avrupa Ligi'nde 2-0 önde olduğu play-off serisinde sahasında Panathinaikos Superfoods'u yenmesi durumunda üst üste 3. kez Dörtlü Final'e yükselecek.



Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nde 2-0 önde olduğu play-off serisinde yarın sahasında Yunan temsilcisi Panathinaikos Superfoods'u yenmesi durumunda üst üste 3. kez Dörtlü Final'e yükselecek.

Serinin üçüncü maçı yarın Ülker Sports Arena'da saat 20.45'te başlayacak.

Yunanistan'da geçen hafta oynanan ilk iki maçı 71-58 ve 80-75'lik skorlarla kazanarak seride 2-0 öne geçen sarı-lacivertlilere, Dörtlü Final için tek galibiyet yetecek.

Panathinaikos Superfoods'un yarın kazanması durumunda serinin 4. maçı 27 Nisan Perşembe günü yine İstanbul'da oynanacak.

Tarihe geçecek

Fenerbahçe, Panathinaikos Superfoods'u elemesi durumunda Türk basketbol tarihine geçecek.

Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes'le en fazla Dörtlü Final oynayan (ikişer kez) Türk takımı olan Fenerbahçe, Yunan rakibini elemesi durumunda 3. kez Avrupa'nın kulüpler bazındaki en önemli basketbol organizasyonunda son 4'e kalacak.

Sarı-lacivertliler, üst üste 3. kez Dörtlü Final'e kalarak önemli bir başarıya da ulaşmayı hedefliyor.

Gözler Bogdanovic'in üzerinde

Fenerbahçe'de gözler yine ilk iki maçın yıldızı Sırp basketbolcu Bogdan Bogdanovic'in üzerinde olacak.

Avrupa Ligi tarihinde iki maçta da "En değerli oyuncu" (MVP) seçilen ilk basketbolcu olan 24 yaşındaki Bogdanovic, üçüncü karşılaşmada da sarı-lacivertlilerin ön güvendiği oyuncuların başında geliyor.

Bogdanovic, OAKA Arena'da Panathinaikos Superfoods'a ilk maçta 23, ikinci karşılaşmada ise 25 sayı atarak üstün bir performans sergiledi. Özellikle 3 sayı çizgisinin gerisinden isabetli atışlarıyla dikkati çeken Bogdanovic, bu istatistikte 14'te 10 gibi önemli bir yüzdeyle mücadele etti.

Obradovic 16. Dörtlü Final için

Fenerbahçe'nin tecrübeli başantrenörü Zeljko Obradovic, takımıyla turu geçmesi durumunda kariyerinde 16. kez Dörtlü Final'de mücadele etmeye hak kazanacak.

Bu kulvarda kariyerinde 22. sezonunu geçiren Sırp başantrenör, daha önce çalıştırdığı Panathinaikos'la 8, Fenerbahçe ve Real Madrid'le ikişer, Partizan, Benetton ve Joventut Badalona'yla ise birer kez Dörtlü Final'de yer aldı.

Obradovic, Avrupa Ligi'ni 8 defayla en fazla kazanan başantrenör unvanına da sahip.

Obradovic'le çeyrek finalde maç kaybetmedi 

Fenerbahçe, başantrenör Obradovic yönetiminde THY Avrupa Ligi'nde play-off serilerinde çok iyi bir performans sergiliyor.

Sarı-lacivertlilerle Avrupa Ligi'nde 4. sezonunu geçiren Sırp başantrenör, takımını 3 kez play-off'lara taşıdı. Fenerbahçe, tecrübeli çalıştırıcıyla çıktığı 8 çeyrek final maçını da kayıpsız geçti.

Fenerbahçe, 2014-2015'te Maccabi'ye, 2015-2016'da da Real Madrid'e maç kaybetmeden serileri 3-0 kazanmıştı. Panathinaikos Superfoods'u ilk iki karşılaşmada yenen sarı-lacivertliler, son iki sezonda gerçekleştirdiği başarıyı tekrarlayarak müsabaka kaybetmeden Dörtlü Final'e yükselmeyi hedefliyor.

Panathinaikos play-off'ta 6 maçtır kazanamıyor 

Panathinaikos Superfoods, THY Avrupa Ligi'nde play-off'ta oynadığı son 6 maçı da kaybetti.

Eski çalıştırıcısı Obradovic'in görevden ayrılmasından sonra Dörtlü Final'e kalma başarısı gösteremeyen Yunan ekibi, son 4 sezondur kupaya çeyrek finalde veda ediyor.

Panathinaikos Superfoods, 2014-2015'te play-off'ta CSKA Moskova'ya, geçen sezon da Laboral Kutxa'ya elenmişti. Bu iki rakibine üst üste 4 maç kaybeden Yunan temsilcisinin, Fenerbahçe'ye de ilk iki karşılaşmada yenilmesiyle bu seviyedeki galibiyet hasreti 6 müsabakaya çıktı.

Panathinaikos 5 yıldır deplasmanda kazanamıyor

Yunan temsilcisi, Fenerbahçe'yi 5 yıldır deplasmanda yenemiyor.

Panathinaikos Superfoods, sarı-lacivertli takımı deplasmanda son olarak Avrupa Ligi'nde 5 Şubat 2012'de 77-56'lık skorla mağlup etmişti. Daha sonra Ülker Sports Arena'da oynanan 5 maçı da Fenerbahçe kazandı.

Fenerbahçe, rakibi karşısında iç sahadaki üstünlüğü sürdürerek adını Dörtlü Final'e yazdırmak istiyor.




Yorumlar