Anasayfa /  Spor /  Basketbol

Fenerbahçe final serisinin ilk maçında Tofaş'a fark attı!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Doğuş ile TOFAŞ arasındaki play-off final mücadelesi resmen başladı! Final serisinde dört galibiyete ulaşan takımın şampiyon olacağı seride Fenerbahçe Doğuş, TOFAŞ'ı 103-63 mağlup etti. Hatfa sonunda gerçekleşen tarihi seçimde başkan olan ve bugün mazbatasını alan Ali Koç, karşılaşmayı salonda takip etti

Abone ol
Abone ol 05 Haziran 2018 23:02

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonun belli olacağı final serisi resmen başladı! Yarı finalde Banvit'i 3-0'la geçen Fenerbahçe Doğuş, Anadolu Efes'i 3-1'le eleyen TOFAŞ, final serisinde karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Doğuş mücadeleyi 103-63'lük skorla kazandı.

Final serisinde dört galibiyete ulaşacak takım sezonu şampiyon tamamlayacak. 

3. PERİYOT SONUCU: FENERBAHÇE DOĞUŞ: 80 - TOFAŞ: 42 

İLK YARI SONUCU: FENERBAHÇE DOĞUŞ: 47 - TOFAŞ: 30 

1. PERİYOT SONUCU:  
FENERBAHÇE: 25 - TOFAŞ: 17

ALİ KOÇ TRİBÜNDE!

Fenerbahçe Doğuş - TOFAŞ maçı, Fenerbahçe’nin yeni başkanı Ali Koç’un, Sarı-Lacivertli kulüpte başkanlık koltuğuna oturduktan sonra izlediği ilk karşılaşma oldu. Ali Koç, basketbol takımının Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon olması durumunda, kupayı eski başkan Aziz Yıldırım'ın kaldırmasını istedi.

Sarı-lacivertli kulübün başkanı, Fenerbahçe Doğuş Erkek Basketbol Takımı'nın play-off finalinde TOFAŞ'la karşılaşacağını hatırlatarak, "Basketbolda şampiyon olursak, en büyük arzum eğer kabul ederse Sayın Aziz Yıldırım'ın bu kupayı kaldırması. Kendisinin ve yönetiminin bu takımda payı büyük. Bu kupayı kaldırmak onların hakkı." dedi.


Yorumlar