Anasayfa /  Spor /  Basketbol

Anadolu Efes Galatasaray'ı devirdi

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisinin üçüncü ve son maçında Anadolu Efes, Galatasaray Odeabank'ı 87-76 yendi. Seriyi 2-1 kazan Efes, yarı final serisinde Beşiktaş Sompo Japan'ın rakibi oldu.

Abone ol
Abone ol 27 Mayıs 2017 22:54

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisinin üçüncü ve son maçında Anadolu Efes, Galatasaray Odeabank ile karşılaştı.

Karşılaşmaya iyi başlayan Anadolu Efes, Granger ve Doğuş Balbay'ın basketleriyle 3. dakikayı 10-4 üstün geçti. Galatasaray Odeabank, McCollum ve Daye'nin sayılarıyla oyunda dengeyi sağlamaya çalışırken, Cedi Osman ve Brown ile skor bulmaya devam eden lacivert-beyazlı ekip, ilk periyodu 24-17 önde bitirdi.

İkinci periyoda etkili başlayan Galatasaray Odeabank, Diebler ve Daye'nin üst üstte kaydettiği basketlerle 13. dakika tamamlanırken, skoru eşitledi: 29-29. Ancak Heurtel'in üç sayı gerisinden attığı basketlerle toparlanan Anadolu Efes, Brown'un de verdiği katkıyla soyunma odasına da 48-40 önde gitti.





Maçın ikinci yarısına da etkili performansını taşıyan Anadolu Efes, Thomas ve Cedi Osman ile ürettiği sayılarla 25. dakikada farkı 10 sayıya (59-49) çıkardı. Hücumda zorlanan sarı-kırmızılı takım karşısında Heurtel ve Honeycutt ile üç sayı çizgisinin gerisinden sayı bulmaya devam eden lacivert-beyazlı takım, son periyoda da 69-55 üstün girdi.


trhaberler tanıtım


Yorumlar