Anasayfa /  Foto Galeri

Başkent derbisinde ilginç karar! Maçın hakemi sağlık görevlisine sarı kart gösterdi!

Spor Toto 1. Lig'in 19'uncu haftası Başkent derbisine sahne oldu. Heyecan dolu mücadelede Ankaragücü ile Ankara Keçiörengücü karşı karşıya geldi. Kritik müsabakada Emre Kargın düdük çaldı. Maçın son anlarında sağlık görevlileri ile maçın hakemi arasında yaşananlar uzun süre unutulmayacak cinstendi. İşte Başkent derbisindeki o an...

Başkent derbisinde ilginç karar! Maçın hakemi sağlık görevlisine sarı kart gösterdi! - Sayfa 1


DERBİDE İLGİN AN! HAKEM VE SAĞLIK GÖREVLİLERİ 
Ankaragücü, Spor Toto 1. Lig'in 19'uncu haftasında Ankara Keçiörengücü'nü konuk etti. Heyecan dolu karşılaşmada Emre Kargın görev aldı. Kritik müsabakanın son anlarında mücadelenin hakemi Emre Kargın ile sağlık görevlileri arasında yaşananlar karşılaşmaya damga vurdu. İşte o ilginç anlar...

Başkent derbisinde ilginç karar! Maçın hakemi sağlık görevlisine sarı kart gösterdi! - Sayfa 2

KEÇİÖRENGÜCÜ HIZLI BAŞLADI 
Başkent derbisine hızlı başlayan taraf Ankara Keçiörengücü oldu. Konuk takım müsabakanın 3'üncü dakikasında Emeka Eze ile mücadelede 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Başkent derbisinde ilginç karar! Maçın hakemi sağlık görevlisine sarı kart gösterdi! - Sayfa 3

SİNAN CEVAP VERDİ 
Kritik karşılaşmanın 45+1'inci dakikasında Ankaragücü aradığı golü Sinan Osmanoğlu ile buldu. Erdem Özgenç'in asistinde düzgün bir vuruş yapan tecrübeli oyuncu Başkent derbisine 1-1'lik eşitliği getiren isim oldu.

Başkent derbisinde ilginç karar! Maçın hakemi sağlık görevlisine sarı kart gösterdi! - Sayfa 4

EREN DERDİYOK, ANKARAGÜCÜ'NE ÖNE GEÇİRDİ 
Heyecan dolu derbinin 67'nci dakikasında Ankaragücü, 2-1'lik üstünlüğü yakaladı. Kwabena'nın asistinde rakip fileleri havalandıran Eren Derdiyok, Ankaragücü'nü öne geçiren isim oldu.