Anasayfa /  Foto Galeri

Başkan Ali Koç'tan Emre Belözoğlu'na talimat! Bitir şu transferi...

Yeni tip corona virüsü (Covid-19) salgını sebebiyle Süper Lig'e ara verilirken, sarı-lacivertliler gelecek sezonun transfer planlamasını yapmaya başladı. Fenerbahçe Başkanı, gelecek sezon öncesi iddialı bir kadro için düğmeye bastı. Koç, daha önce gündeme gelen yıldız oyuncu konusunda Emre Belözoğlu'na tam yetki verdi, transferi bitirmesini istedi. Emre'nin oyuncuyu ikna etmesi durumunda sarı-lacivertli yönetim devreye girecek, kulübüyle masaya oturacak. İşte transfere dair tüm detaylar...

Başkan Ali Koç'tan Emre Belözoğlu'na talimat! Bitir şu transferi... - Sayfa 1

Başkanlık koltuğundaki ilk iki sezonunda Fenerbahçe'nin beklentilerin altında kalması Ali Koç'u hırslandırdı. Güçlü ve alternatifli bir kadro için düğmeye basan yönetim, hedefindeki isimler için somut adımlar atmaya başladı.

Başkan Ali Koç'tan Emre Belözoğlu'na talimat! Bitir şu transferi... - Sayfa 2

Gelecek sezon sportif direktörlük görevine getirilmesi beklenen Emre Belözoğlu, gençleri takıma kazandırmaya çalışırken, yeni bir görev aldı.

Başkan Ali Koç'tan Emre Belözoğlu'na talimat! Bitir şu transferi... - Sayfa 3

Başkan Koç, Emre'ye transfer konusunda tam yetki verdi ve eski takım arkadaşı olan İrfan Can Kahveci'nin transferini bitirmesini istedi.

Başkan Ali Koç'tan Emre Belözoğlu'na talimat! Bitir şu transferi... - Sayfa 4

Kulübüyle 2024'e kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun gelmeye sıcak bakması halinde eli güçlenecek olan sarı-lacivertliler, Başakşehir ile tekrar masaya oturacak.