Anasayfa /  Foto Galeri

'Başıma birşey gelirse Müge Anlı'ya çıkın' demişti! Cansız bedeni bulundu!

'Başıma birşey gelirse Müge Anlı'ya çıkın' demişti! Cansız bedeni bulundu! - Sayfa 1

'Başıma bir şey gelirse Müge Anlı'ya çıkın'' diyen ve 11 gün önce ortadan kaybolan 2 çocuk annesi Sibel Gökbulut'un cesedi hızlı tren yolu inşaatı yakınlarındaki su kanalında bulundu. Kırıkkale'de 10 gün önce kayıplara karışan 34 yaşındaki Sibel Gökbulut'un, Karacalı Köyü yakınlarındaki yüksek hızlı tren inşaatına bağlı su kanalında cansız bedeni bulundu. Polis olayla ilgili inceleme başlatırken Gökbulut'un kaybolmadan önce "Başıma bir şey gelirse Müge Anlı'ya çıkın" dediği öğrenildi. Anne Gülseren Gökbulut ise kızı kaybolduktan sonra ATV' de yayınlanan Müge Anlı'nın programına katılarak canlı yayında kızını aramaya başladı. Dün ise korkunç gerçek ortaya çıktı.

'Başıma birşey gelirse Müge Anlı'ya çıkın' demişti! Cansız bedeni bulundu! - Sayfa 2

Yalnız yaşayan kızları Sibel Gökbulut'a ulaşamayan ailesi durumu polis ekiplerine bildirdi. Daha sonra ise Müge Anlı'nın ATV ekranlarında yayınlanan programına katılarak kızlarını aramaya başladı.

'Başıma birşey gelirse Müge Anlı'ya çıkın' demişti! Cansız bedeni bulundu! - Sayfa 3

POLİS TEKNİK TAKİBE ALDI! Gelen ihbar üzerine inceleme başlatan polis ekipleri, 34 yaşındaki Gökbulur'u bulmak için en son görüştüğü kişileri teknik takibe aldı.

'Başıma birşey gelirse Müge Anlı'ya çıkın' demişti! Cansız bedeni bulundu! - Sayfa 4

'BANA BİR ŞEY OLURSA MÜGE ANLI'YA ÇIKIN' Bu sırada Müge Anlı'nın programına katılan anne Gülseren Gökbulut, kızının hayatından endişe ettiğini söyleyerek, Kızım kaybolmadan 3 gün önce 'bana bir şey olursa Müge Anlı'ya çıkın' dedi. 3 gün sonra da kayboldu. Kızımı bulmama yardım edin dedi.