Anasayfa /  Spor /  Futbol

Başakşehir'den flaş Arda Turan kararı!

Medipol Başakşehir'in sezon sonunda Arda Turan ile yollarını ayıracağı iddia edildi.

Abone ol
Abone ol 25 Nisan 2019 15:44

Medipol Başakşehir'in sezon sonunda Arda Turan ile yollarını ayıracağı iddia edildi.

Medipol Başakşehir'in geçtiğimiz sezonun devre arasında Barcelona'dankiraladığı Arda Turan hakkında Katalonya'da yayım yapan El Confidencial gazetesinden gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi.

Gazete, Barça ile sözleşmesinin biteceği 2020 Haziran'ına dek Başakşehir'ekiralanan 32 yaşındaki yıldız futbolcunun bu yaz başka bir takıma transfer olacağını duyurdu.

Başakşehir'le yapılan anlaşma gereği her transfer döneminde oyuncuyu başka bir kulübe gönderme hakkına sahip olan Katalan devinin Arda'yı sözleşmesi bitmeden satarak kulübe gelir sağlamak istediği kaydedildi.

Haberde Barça'nın yıldız futbolcuyu satmak için öncelikle Başakşehir'legörüşeceği ancak Başakşehir yönetiminin şu an için böyle bir anlaşmaya sıcak bakmadığı ifade edildi.

Öte yandan Arda'nın gerek kötü performansı gerekse de saha dışında adının karıştığı olaylar nedeniyle başka bir takıma bonservisiyle birlikte gönderilmesinin çok zor olduğu yorumunda bulunuldu.

Bu sezon 16 maçta tek bir gol bile kaydedemeyen ve güncel piyasa değeri 1,5 milyon euro'ya kadar düşen yıldız isim, 2015 yazında Atletico Madrid'den 34 milyon euro karşılığında Barcelona'ya transfer olmuştu.


Yorumlar