Anasayfa /  Spor

Başakşehir - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig'de 29. haftanın en kritik maçı Başakşehir Galatasaray arasında oynanacak. Peki Başakşehir - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Abone ol
Abone ol 28 Haziran 2020 15:40

Süper Lig’de 29. hafta Başakşehir Galatasaray maçı ile devam ediyor. Peki Başakşehir - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Medipol Başakşehir son 5 haftaya lider girmek istiyor. Peki Başakşehir Galatasaray maçı saat kaçta, ne zaman? 

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak maç, 28 Haziran Pazar günü saat 21.00’de başlayacak. Müsabakayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1’den naklen yayınlanacak ve trhaberler.com'dan canlı aktarılacak.

Başakşehir Galatasaray maçının muhtemel 11'leri

Başakşehir: Mert, Caiçara, Epureanu, Ponck, Clichy, Mahmut, İrfan, Visca, Aleksic, Crivelli, Demba Ba

Galatasaray: Okan, Linnnes, Donk, Lemina, Saracchi, Ömer, Seri, Feghouli, Belhanda, Emre, Onyekuru

FARK 8 PUAN

Başakşehir puan tablosunda Galatasaray'ın 8 puan üstünde yer alıyor. Galatasaray lider Başakşehir'i yenerek puan farkını indirmek ve son maçlar yaklaşırken zirveyle farkı azaltmak istiyor.

Galatasaray istim üstünde

Koronavirüs arasında Fatih Terim ve Mustafa Cengiz'in hastalıklarıyla sarsılan Galatasaray'ın kabusu dönüşte de sürdü. Sakatlıklar ve cezalılarla boğuşan sarı-kırmızılı takım, son 2 maçından yalnızca 1 puan alabildi. Bu karşılaşma sarı-kırmızılıların şampiyonluk yarışında kalmaları için son şansı olacak.

Sarı kırmızılılar 5-4 önde

Galatasaray ile Başakşehir arasında oynanan son 10 maçın yalnızca biri berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılılar 5 karşılaşmayı kazanırken Başakşehir sahadan 4 kez galibiyetle ayrıldı.

 

 

Yorumlar