Anasayfa /  Spor

Başakşehir - Ankaragücü maç sonucu: 2-1 özet ve golleri izle

Süper Lig'in 39. haftasında alt sıraları çok yakından ilgilendiren Medipol Başakşehir, 1-0 geriye düştüüğü maçta MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti.

Abone ol
Abone ol 03 Mayıs 2021 18:00

Süper Lig'deki son dört maçını kaybetmeyen Medipol Başakşehir, topladığı 10 puanla kabus gibi başladığı sezonın son üç haftasında derin bir nefes aldı. Hikmet Karaman yönetiminde müthiş bir çıkış yakalayan ancak son üç maçını kaybeden MKE Ankaragücü ise tekrar düşüşe içinde.

Mücadelenin 15. dakikasında MKE Ankaragücü öne geçti. Pinto'nun soldan ortasında Alper Potuk'un ceza sahası içerisinden gelişine vuruşunda direkten dönen top Paintsil'in önünde kaldı. Bu oyuncu önündeki rakibine rağmen topu sağa çekerek şutunu çekti ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1

BAŞAKŞEHİR - ANKARAGÜCÜ MAÇ SONUCU: 2-1 ÖZET VE GOLLERİ İZLE - TIKLA

Medipol Başakşehir, 63. dakikada beraberliği yakaladı. Edin Visca'nın pasında ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan Danijel Aleksic'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-1.

Medipol Başakşehir 88. dakikada Junior Fernandes'in golüyle 2-1 öne geçti.

Kalan bölümde başka gol olmayınca ev sahibi ekşip ktirik maçtan üç puanla ayrılan taraf oldu. Bu sonuçla Medipol Başakşehir puanını 43'e çıkartırken, MKE Ankaragücü 38 puanda kaldı.

 

Yorumlar