Anasayfa /  Spor

Başakşehir 1-2 Fenerbahçe maçın gollerini ve özetini izle

Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe, Başakşehir deplasmanında geriden gelip öne geçti. Harun Tekin, 88'de Visca'nın penaltısını kurtararak 3 puanı getirdi.

Abone ol
Abone ol 18 Nisan 2021 21:06

Süper Lig'in 35. haftasında Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Fenerbahçe 2-1'lik skorla kazandı.

Başakşehir, 18. dakikada Ömer Ali Şahiner ile öne geçti. Fenerbahçe, bu gole 40. dakikada Attila Szalai ile skoru eşitledi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

Fenerbahçe, 57. dakikada Dimitrios Pelkas'ın golüyle öne geçti. Başakşehir, 87. dakikada penaltı kazandı. Edin Visca'nın 88. dakikada kullandığı penaltı vuruşunda Harun Tekin gole izin vermedi.

MAÇIN GOLERİNİ İZLE

Başakşehir'de Mahmut Tekdemir 29 ve 60. dakikalarda gördüğü iki sarı kartla oyundan ihraç edildi.

Süper Lig'in son şampiyonu unvanına sahip takımlara konuk olduğu son 10 maçı kazanamayan Fenerbahçe, Mayıs 2007'den sonra ilk kez son şampiyon bir takım karşısında deplasmanda kazandı.

Fenerbahçe, hafta içini 'BAY' geçecek ve bir sonraki lig maçını 25 Nisan'da Kasımpaşa ile oynayacak. Başakşehir ise 22 Nisan'da Kasımpaşa'ya konuk olacak.

Yorumlar