Anasayfa /  Güncel

Başak Demirtaş'tan Esra Albayrak'a destek mesajı

Başak Demirtaş, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'a yönelik hakaret içerikli paylaşımlara tepki gösterdi. Twitter hesabından paylaşım yapan Demirtaş, "Esra Albayrak'a yönelik çirkin ifadeler sarf edilmesini kınıyorum. Kadınlara yönelik saldırganlığa karşı birlikte mücadele etmeliyiz" dedi.

Abone ol
Abone ol 30 Haziran 2020 21:34

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Esra Albayrak'ın dördüncü çocuğu dünyaya geldi. Albayrak çifti çocuklarına Hamza Salih ismini verdi. Bu güzel haberi Twitter hesabından duyuran Bakan Albayrak'ın paylaşımına bazı Twitter kullanıcıları hakaret içerikli yorumlarda bulundu.

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, Albayrak ailesine ve Esra Albayrak'a yönelik hakaretlere sert tepki gösterdi.

"BU SALDIRGANLIĞA KARŞI BİRLİKTE MÜCADELE ETMELİYİZ"
Başak Demirtaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Esra Albayrak'a yönelik çirkin ifadeler sarf edilmesini kınıyorum. Kadınlara yönelik bu saldırganlığa karşı hep birlikte mücadele etmeliyiz. Esra Hanım'ın yeni çocuğunun doğumunu da tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütsün. Demokrasinin ve barışın olduğu bir ülkede yaşasın." ifadelerini kullandı.

Yorumlar