Anasayfa /  Medya /  Dizi

Barbaroslar Akdenizin Kılıcı 17.Bölüm izle | Barbaroslar Akdenizin Kılıcı 17.Bölüm 2. Fragmanı izle

Barbaroslar Akdenizin Kılıcı 17.Bölüm izle. Barbaroslar Akdenizin Kılıcı 17.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Barbaroslar Akdenizin Kılıcı 17.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Barbaroslar Akdenizin Kılıcı dizisinin yeni bölümü 27 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Barbaroslar Akdenizin Kılıcı 17.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 27 Ocak 2022 19:44

Barbaroslar Akdenizin Kılıcı 17.Bölüm izle | Barbaroslar Akdenizin Kılıcı 17.Bölüm 2. Fragmanı izle

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve UlaşTunaAstepe gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Barbaroslar Akdenizin Kılıcı 17.Bölümde de ekrana kitleyecek

BARBAROSLAR AKDENİZİN KILICI 17.BÖLÜM İZLE

BARBAROSLAR AKDENİZİ’İN KILICI YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Midilli kuşatmasının kaldırılması için mücadele eden Oruç Reis, Konrad’a Pietro’yu getirmesi karşılığında Leonardo Barbarigo’yu serbest bırakacağını söylemişti. Fakat yakalanmaktan son anda kurtulan Pietro, Oruç ve leventlerine saldırarak hepsini kılıçtan geçirmişti. Yakılan cesetler arasında Baba Oruç’u bulamayan ve derin bir acıyla sarsılan İlyas şimdi ne yapacaktır? Oruç’u ölü yahut diri bulmayı başarabilecekler midir? Oruç’un yokluğunda düşmanları ailesine nasıl zararlar verecektir?

Hızır ile Piri Reis, Karabay’ın Hristiyan birliği temsilcileriyle toplandığı gemiyi basarak Karabay’a konaktaki kuşatmayı kaldırmasını, aksi halde temsilcileri öldüreceklerini söylemişlerdi. İskenderiye’de işlenecek bu cinayetle başının büyük belaya gireceğini bilen Karabay şimdi ne yapacaktır? Oruç ile yollarını ayıran Isabel, onun ölüm haberini aldığında ne yapacaktır? Oruç’a saldıranın Şahbaz olduğunu öğrenecek midir? Şahbaz düşmanı Oruç’un yokluğundan nasıl faydalanacaktır?

Meryem’in tutsak olduğu konaktan çıktığını gören Hızır onu takip etmesi için Niko’yu görevlendirmişti. Ormanda ağabeyi Pietro’yla görüşmeyi bekleyen Meryem Niko’ya yakalanacak mıdır? Meryem’e karşı şüpheleri artan Hızır, onun Pietro’nun kardeşi olduğunu öğrenecek midir? Pietro kardeşi Meryem’i Kalimnos’a götürebilecek midir?

BARBAROSLAR AKDENİZİ’İN KILICI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar