Anasayfa /  Foto Galeri

Banu Alkan'ın gençlik yıllarındaki bikinili fotoğrafı sosyal medyayı salladı

Afrodit lakaplı oyuncu Banu Alkan, 1987 yılında başrolünde yer aldığı ve fenomen olan Türk filmi 'Afrodit'ten beyaz bikinisiyle çekilmiş pozlarını paylaştı. Alkan'ın paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Banu Alkan'ın gençlik yıllarındaki bikinili fotoğrafı sosyal medyayı salladı - Sayfa 1

Türk sinemasının Afrodit’i olarak anılan 63 yaşındaki oyuncu Banu Alkan, sosyal medya hesabından hayranları için sık sık paylaşımlar yapıyor.

Banu Alkan'ın gençlik yıllarındaki bikinili fotoğrafı sosyal medyayı salladı - Sayfa 2

Banu Alkan son paylaşımında, kendisiyle özdeşleşen 1987 yapımı 'Afrodit' filminden kareler yayınlandı. Beyaz bikinili karesini yayınlayan sanatçıya, yapılan yorumlar dikkat çekti.

Banu Alkan'ın gençlik yıllarındaki bikinili fotoğrafı sosyal medyayı salladı - Sayfa 3

"10 TANE SERENAY SARIKAYA EDER" 
Fit görüntüsü ve güzelliğiyle dikkat çeken Banu Alkan'a takipçileri, "10 tane Serenay Sarıkaya eder", "Muhteşem bir fizik", "Böyle güzellik gelmez", "Bir Banu Alkan daha gelmeyecek", "Kylie Jenner halt etmiş" ve "Camiada teksiniz" gibi onlarca yorumlar geldi.

Banu Alkan'ın gençlik yıllarındaki bikinili fotoğrafı sosyal medyayı salladı - Sayfa 4

LEOPARLI BİKİNİSİYLE POZ VERDİ 
Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Göcek'teki tatiline devam eden güzel oyuncu, 9.1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından leoparlı bikinisiyle çektiği fotoğraflarını paylaştı.