Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Bankaya Çok Sayıda Memur Alımı Yapılacak Başvurular Başladı

Banka memuru alım ilanı bekleyenler için çok ilgi gören kadrolara yönelik yeni ilanlar yayımlanmış durumda. 

Abone ol
Abone ol 07 Aralık 2018 11:20

Banka memuru alım ilanlarında Güvenlik Görevlisi, İŞKUR İletişim Merkezi Asistanı, Vardiyalı Network Operasyon Sorumlusu, Müşteri Bağlılığı ve Aktivasyon Asistan/Uzman Yrd., Planlama ve Analiz Uzman Yardımcısı/Uzmanı, Resmi Raporlama Uzmanı/ Yetkilisi, Uluslararası Raporlama ve Konsolidasyon Yetkilisi, Mobil Satış Temsilcisi Uzman Yardımcısı/Uzman, Kredi Kartları Portföy Yönetimi Yönetmen/Yetkili, Mobil Satış Temsilcisi, Diret Satış Temsilcisi, Direkt Mobil Satış Temsilcisi, Kobi Bankacılığı Tahsilat Yetkilisi, Bireysel Tahsilat Temsilcisi, Bankacılık Ürünleri Saha Satış Temsilcileri, Ticari Krediler Takip Yöneticisi, Zırhlı Araç Şoförü, Silahlı Güvenlik Görevlisi, Yasal Uyum Görevlisi, Bilgi İşlem Uzmanı gibi pozisyonlara alımlar gerçekleştirilmektedir.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ŞARTLARI

Yayımlanan ilanlar arasında en çok ilgi gören kadrolardan olan güvenlik görevlisi alımı hakkında başvuru şartlarını sizlere aktarmaya çalışacağız. Güvenlik görevlisi pozisyonuna başvuru yapabilmek için en az lise mezunu olunması, 5188 sayılı yasa dahilinde silahlı özel güvenlik sertifikasının bulunması, bayan adayların maksimum 25 yaşında olması, erkek adayların ise maksimum 27 yaşında olmaları beklenmektedir. 

Başvuru yapacak erkek adaylarda boy minimum 1,78 metre olmalı, bayan adaylarda ise 1,65 metre olunması gerekmektedir. Bu adayların diksiyonunun düzgün, sözlü iletişim kabiliyetlerinin yüksek, vardiyalı çalışma yapabilecek, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek ve kendini geliştirmeye açık kişiler olması beklenmektedir.


Yorumlar