Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Bankalara Gişe Yetkilisi Memur ve Çağrı Merkezi Personeli Alınacak

2018 yılının sonlarına gelmiş bulunuyoruz. Yeni yıla girmeden kurumlar ve özel işletmeler olduğu gibi ilanları ilgiyle takip edilen bankalar da memur alımları yapmaya devam ediyor. 

Abone ol
Abone ol 24 Aralık 2018 15:41

Bankalar gişe yetkilisi ve çağrı merkezi personeli pozisyonlarına yönelik olarak banka memuru alımı gerçekleştiriyorlar. 

BANKALARA GİŞE YETKİLİSİ VE ÇAĞRI MERKEZİ PERSONELİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapacak adayların kamu haklarından mahrum bırakılmamış olması, sağlık problemi bulunmaması, takım çalışmasına yatkın olması, kendisini ifade etme yeteneği yüksek olması, muhakeme ve temsil yeteneği gelişmiş olması, kendisine verilecek görevleri zamanında yerine getirebilecek olması, müşteri memnuniyetine önem veriyor olması, kamu zararına faaliyette ismi anılmamış ya da zararlı örgütler ya da gruplarla duyulmamış olması, herhangi bir suçtan dolayı hüküm giymemiş olması, askerlik hizmetini tamamlamış ya da ilişiği bulunmuyor olması, T.C vatandaşı olması, belirtilen eğitim düzeylerini karşılıyor olması, dış görünüşüne özen gösteriyor olması, mesai saatlerine dikkat edebilecek kişiler olması şeklinde niteliklere sahip olması beklenmektedir. 

Başvuru yapacak adaylar, ING Bank kariyer, Finansbank, Denizbank, Akbank kariyer sayfalarına göz atarak ilanlara ulaşabilirler.


Yorumlar