Anasayfa /  Foto Galeri

Bankalar emekli promosyon ödemesini güncelledi! İşte en yüksek emekli promosyonu veren banka...

Emekli maaşlarını başka bir bankaya taşımak isteyen vatandaşlar, emekli promosyonu veren bankalar listesi araştırması yaparken bankalar arasındaki yarışta devam ediyor. Peki, 2022 Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte emekli promosyon ödemesi yapan bankalar listesi!

Bankalar emekli promosyon ödemesini güncelledi! İşte en yüksek emekli promosyonu veren banka... - Sayfa 1

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisi, ''2022 Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor?'' sorusuna yanıt arıyor. Maaş miktarına göre değişen promosyonlar, 7 bin 500 liraya kadar çıkıyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? e-Devlet'ten promosyon başvurusu nasıl yapılıyor? İşte 2022 Emekli promosyon veren bankalar ve kampanyaları…

Bankalar emekli promosyon ödemesini güncelledi! İşte en yüksek emekli promosyonu veren banka... - Sayfa 2

İşte 2022 banka banka emekli promosyon miktarları;

Bankalar emekli promosyon ödemesini güncelledi! İşte en yüksek emekli promosyonu veren banka... - Sayfa 3

ING BANK EMEKLİ PROMOSYONU
Emekli maaşını ING’ye taşıyanlara maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 5000 TL’ye varan nakit promosyon veriliyor. Ayrıca emekli yakını getirenler toplamda 1250 TL’ye varan promosyon kazanıyor.

1 aylık toplam gelir/aylık tutarı 1500 TL’ye kadar ise 3500 TL, 1500 TL-2500 TL (2500 TL hariç) arası ise 4250TL, 2500 TL ve üzeri ise 5000 TL nakit promosyon alınabiliyor.

Bankalar emekli promosyon ödemesini güncelledi! İşte en yüksek emekli promosyonu veren banka... - Sayfa 4

TÜRKİYE FİNANS

Türkiye Finans, Emekli maaşını Türkiye Finans'a getiren müşteriler 3.500 TL'ye varan tutarda promosyon kampanyası yaptığını duyurdu. Öte yandan yakınlarını çağıranlar için de yine 250 TL'lik ek fırsatlar da dikkat çekiyor.