Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Banka Şubelerine Veznedar, Çağrı Merkezi ve Gişe Memuru Alımı Yapılacak

İş Bankası ve Akbank kendilerine ait internet siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlar ile personel alımı yapacaklarını duyururken Denizbank kariyer siteleri üzerinden yayımladığı ilanlar ile personel alımı yapacak.

Abone ol
Abone ol 19 Nisan 2019 22:02

Alımlar gişe personeli (veznedar, banko görevlisi), çağrı merkezi personeli, müşteri temsilcisi, müşteri danışmanı kadrolar için yapılacak.

BANKALARA GÖRE ALIM İLANLARI

Bankalar tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan açık kadrolar ise şu şekilde,

AKBANK PERSONEL ALIM İLANI

Akbank tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan açık kadrolar arasında aşağıda yer alan pozisyonlar bulunuyor. Genel Müdürlük (Genel Başvuru), Gişe Personeli ve Çağrı Merkezi.

İŞ BANKASI PERSONEL ALIM İLANI

İş Bankası personel alım ilanında yer alan detaylara göre banka tek bir kadroda alım yapılacak. İlana göre İŞ Bankası Genel Müdürlük bünyesinde görevlendirilecek olan İş Bankası Müfettiş Yardımcısı yapacak. İlana üniversitelerin 4 yıllık eğitim verilen ilgili bölümlerinden mezun olan adayların başvuruları kabul edilecek.

DENİZBANK PERSONEL ALIM İLANI

Denizbank tarafından yayımlanan personel alım ilanında en az lise mezunu olmak şartıyla çeşitli pozisyonlardan personel alımı yapılacağı açıklandı. İlanda yer alan bilgilere göre banka gişe personeli alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

Banka personeli alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylardan talep edilen koşullar.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Banka tarafından belirlenen yaş sınırı içinde olmak, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken 2019 yılı Aralık ayına kadar tecil ettirmiş olmak, Sağlık durumu seyahat etmeye ve Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak. Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak.


Yorumlar