Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Banka Şubelerine En Az Lise Mezunu Onlarca Kadroda Personel Alınacak

Türkiye geneli faaliyet gösteren bankalar personel alımı yapmaya devam ediyor.

Abone ol
Abone ol 15 Nisan 2019 23:09

Bankalar tarafından yayımlanan personel alımında en az lise mezunu olma şartı var.

Nisan ayı ortası itibariyle şubelerine banka personeli alımı yapacağını duyuran bankaların listesi;

Akbank, Garanti Bankası Türkiye Finans Katılım Bankası, Anadolubank, Aktif Bank, Yapı Kredi Bankası, Burgan Bank, ICBC Turkey Bank, Şekerbank, Fibabanka, Türkiye Ekonomi Bankası.

HANGİ KADROLARDA ALIMLAR YAPILACAK?

1. Grup Personel Alım İlanları

Bankalar tarafından yayımlanan alım ilanlarında yer alan kadrolardan bazıları. Gişe İşlem Personeli, Gişe İşlem Personel Yardımcısı, Gişe Asistanı, Banko Memuru, Müşteri Danışmanı, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Girişimci Bankacılık Şube Yetkilisi, Makam Şoförü, Güvenlik Görevlisi, Proje Asistanı,

2. Grup Personel Alım İlanları

Banka personeli alım ilanlarında yer alan diğer açık kadrolar; Proje Uzmanı, Pazarmala Yetkilisi, Satış Temsilcisi, Yazılım Uzmanı, İnsan Kaynaklarıi Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi, Aktif Satış Temsilcisi, Kobi Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Yatırım Merkezi Yöneticisi,  Yatırım Danışmanı.

BAŞVURU KOŞULLARI

İlanlara başvuru yapacak adayların bilmeleri gereken noktalardan birisi de her ilan için ayrı ayrı başvuru şartının bulunmaması.

Başvuru şartları bankadan bankaya, kadrodan kadroya hatta farklı bankaların aynı kadro için yayımladıkları ilanlara göre değişebilir.

İlanlarda başvuru ortak koşulları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak (askerliğini yapmış olmak, tecilli durumda bulunmak yada yapmış sayılmak), güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

Mesleki şartlar;

Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.İlan metninde açık kadrolar için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, bankaların her bir kadro için ayrı ayrı belirlediği tüm özel şartları sağlamak.

BAŞVURU VE İLAN DETAYLARI

Yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesine üye olarak elektronik olarak yapacaklar.

İlanın yayımlandığı site için tıklayın


Yorumlar