Anasayfa /  Foto Galeri

Banka borcu olanları rahatlatacak haber!

Borcu olan ve bunu ödemekte zorlanan vatandaşlar için bankalar harekete geçti. İki banka, 'borç kapatma kredileri' kapsamında kredi kartı veya kredi borcunu ödeyemeyen vatandaşlara önemli fırsatlar sunuyor. Esnek ödeme planları sunan bankalar, borcu olanlara büyük kolaylık sağlıyor. İşte detaylar...

Banka borcu olanları rahatlatacak haber! - Sayfa 1

Bankalara kredi veya kredi kartı borcu olanları rahatlatacak kredi imkanları ING Bank ve QNB Finansbank tarafından duyuruldu. Krediler, uygun faiz oranları ve vade seçenekleri ile vatandaşların borçlarından kurtulmasını sağlayacak.

Banka borcu olanları rahatlatacak haber! - Sayfa 2

ING BANK'TAN 1,59 FAİZ ORANIYLA KREDİ

ING Bank Kredi Borç Transferi kapsamında %1,59'dan başlayan faiz oranları ile borç kapatma kredisi sunuyor. Farklı bankalarda olan borçlarınız için kullanabileceğiniz kredi sayesinde mevcut borçlarınızın ING'ye taşınarak yeniden avantajlı faiz ve vade seçenekleriyle yapılandırılmasını sağlayabilir ve rahatlıkla kredi borçlarınızdan kurtulabilirsiniz.

Banka borcu olanları rahatlatacak haber! - Sayfa 3

Borç transferi ile mevcut borçlarını tek bir yer de toplayarak yeniden yapılandırma fırsatı sağlayan kişiler için ING Bank tarafından ayrıca özel oranlar sunulmaya devam ediyor.

Banka borcu olanları rahatlatacak haber! - Sayfa 4

Bankalara olan kredi borçlarını tek bir yerde toplayarak ödeme kolaylığı elde eden kişilerin avantajlı faiz oranlarından yararlanması da sağlanıyor.