Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Balkan Ninnisi 12.Bölüm 2. Fragmanı izle | Balkan Ninnisi 12.Bölüm izle

Balkan Ninnisi 12.Bölüm 2. Fragmanı izle. Balkan Ninnisi 12.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Balkan Ninnisi 12.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Balkan Ninnisi dizisinin yeni bölümü 20 Eylül Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 20 Eylül 2022 00:18

Balkan Ninnisi 12.Bölüm 2. Fragmanı izle | Balkan Ninnisi 12.Bölüm izle

Başrollerinde Emre Bey ve Merih Öztürk gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Balkan Ninnisi 12.Bölümde de ekrana kitleyecek

BALKAN NİNNİSİ 12.BÖLÜM İZLE

BALKAN NİNNİSİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Süleyman'ın büyük sırrını öğrenen Ertan, artık dayısına karşı tavır almıştır. Eski hatalarını Süleyman'ın yüzüne vurmakta, her olayda biraz daha Neriman'ı ve Süleyman'ı köşeye sıkıştırmaktadır. Konakta olmaz denilen her şey yaşanmaya başlamıştır. Ertan abisi Zafer'i konağa getirip onu kabullenip affetmeleri için Neriman'a ve Süleyman'a baskı yapar. Çaresiz kalan Neriman'la Süleyman, Zafer'i konağa kabul ederler. Nina ve Süleyman aşkını öğrenen Ertan, aşkının peşinden gitmeye karar verir ve Jovanka'ya evlilik teklifi etme hazırlıkları yapar. Konaktaki Türk ailesindeki kargaşa sürerken, Makedon ailesinde de eski sırların ortaya çıkması Elena ve Jovanka'yı oldukça zor durumda bırakır. Jovanka aşkı ve geçmiş sırlar arasında sıkışıp kalır.

BALKAN NİNNİSİ SON BÖLÜM İZLE

 

Yorumlar