Anasayfa /  Foto Galeri

Bakanlık'tan EKPSS sonuçları için açıklama!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından düzenlenen EKPSS yerleştirme tercihi sonuçları için geri sayım başladı. EKPSS adayları 2022 yerleştirmeleri için tercihlerimi 14 Ocak'ta tamamlamıştı. Şubat ayının ilk haftasında açıklanması beklenen EKPSS sonuçları için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Bakanlık'tan EKPSS sonuçları için açıklama! - Sayfa 1

Binlerce EKPSS adayı 2022 EKPSS tercih sonuçlarını araştırıyor. Engelli Kamu Personeli Sınav sonuçlarına göre EKPSS tarihi yapan adayların günlerdir beklediği EKPSS yerleştirme sonuçları için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlıktan gelen açıklamanın ardından EKPSS yerleştirme tercihi sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun cevabı araştırılmaya başladı. İşte EKPSS tercih sonuçları son gelişmeler 

Bakanlık'tan EKPSS sonuçları için açıklama! - Sayfa 2

EKPSS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

EKPSS adayları tercihlerini, 5-14 Ocak tarihleri arasında tamamlamıştı. EKPSS tercihleri tamamlanmasının ardından gözler tercih sonuçları açıklanma tarihine çevrildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "8 Şubat 2022'de (yarın) yapılması planlanan engelli vatandaşlarımızın kamu kurumlarına atama töreni, 17 Şubat 2022 tarihine ertelenmiştir. 

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur." ifadelerine yer verildi. 

Bakanlık'tan EKPSS sonuçları için açıklama! - Sayfa 4

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Kurumlar yerleştirme bilgilerini, elektronik ortamda mevcut erişim şifreleri ile edineceklerdir.