Anasayfa /  Güncel

Bakanlık Aleyna Tilki'yi listesinden çıkardı

Spor Bakanlığı'nın 1 Aralık 2019 tarihinde Forbes dergisinin organize ettiği, sanat, siyaset, spor, girişimcilik, medya, finans, hukuk ve müzik gibi çeşitli sektörlerde başarılarıyla ön plana çıkmış 30 gencin ödüllendirildiği listede şarkıcı Aleyna Tilki de ödül almıştı.

Abone ol
Abone ol 13 Aralık 2019 21:09

Spor Bakanlığı'nın 1 Aralık 2019 tarihinde Forbes dergisinin organize ettiği, sanat, siyaset, spor, girişimcilik, medya, finans, hukuk ve müzik gibi çeşitli sektörlerde başarılarıyla ön plana çıkmış 30 gencin ödüllendirildiği listede şarkıcı Aleyna Tilki de ödül almıştı.

ALEYNA LİSTEDEN ÇIKARILDI
Spor Bakanlığı, ödül alanların listesini resmi sitesinde yayınladı.

Medyaya yansıyan listede 17’inci sırada yer alan Aleyna Tilki, Bakanlığın listesinde yer almıyordu. Listede normal şartlarda 30 kişi olması gerekirken, Bakanlık 29 ismin yer aldığı listeyi paylaştı.

 İlk paylaşılan liste

 BAKANLIK AÇIKLAMA YAPTI
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 1 "30 Altı 30" programına ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, etkinlikte, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sadece kongre salonunu tahsis etmek suretiyle mekan desteği sağlandığı vurgulanarak "Bakanlığımızın, organizasyonda, ödüllerin kimlere verileceği ve jüri seçiminde herhangi bir dahli yoktur." denildi.

Etiketler Aleyna Tilki
Yorumlar