Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Bakan Selçuk'tan kadro müjdesi! 1343 gencin ataması yapılacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk: "Devlet korumasından yararlanmış gençlerimiz için 1343 kadroya yerleştirme işlemi yapacağız."

Abone ol
Abone ol 29 Mayıs 2020 11:59

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk: "Devlet korumasından yararlanmış gençlerimiz için 1343 kadroya yerleştirme işlemi yapacağız."

Bakan Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, devlet korumasından yararlanmış gençler için 1343 kadroya yerleştirme yapılacağını duyurdu. Bakan Selçuk, bakanlığa bağlı kuruluşlarda büyüyen ve kamuda istihdam hakkı kazanan gençlerin tercih işlemlerinin 1 Haziran'da başlayacağını ve 15 Haziran'a kadar devam edeceğini belirtti. Yerleştirme işlemleri için tercih kılavuzunun bugün itibarıyla bakanlığın internet sitesinde yayımlanacağını belirten Bakan Selçuk, tercihlerin e-Devlet üzerinden yapılabileceğini bildirdi.

 Bakan Selçuk, bu yerleştirme ile birlikte bugüne kadar bakanlığa bağlı kuruluşlarda yetişen 54 bin 144 gencin atamasının yapılmış olacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

 "Bakanlık olarak, gençlerin korunması ve hayata en iyi şekilde hazırlanması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Devlet korumasındaki çocukları, eğitimlerinin her aşamasında destekleyerek, gelecek kaygısı yaşamamaları için istihdamda olmalarını önemsiyoruz. Gençlerimizin iş hayatına başlayarak ülkemizin kalkınması ve büyümesine katkı sağlaması son derece mutluluk verici. Evlatlarımızı kamuda istihdam ederek ailemizi büyütmeye ve onları desteklemeye devam edeceğiz."

 

Yorumlar