Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Bakan resmen açıkladı ! Okullar tatil edildi mi?

Corona virüsünün Türkiye'de tespit edilmesinin ardından birçok öğrenci, öğretmen ve veli okulların tatil edilip edilmediğini merak ediliyordu.

Abone ol
Abone ol 11 Mart 2020 17:19

Okullar tatil edildi mi? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, öğle saatlerinde başlayan toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Bilim Kurulu, dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Türkiye'de ilk Corona Virüs vakasının tespit edildiğini açıklamasının ardından bugün ilk kez toplandı.

Toplantı, Sağlık Bakanlığı'nda saat 13.30'da başladı. Toplamda 26 kişiden oluşan Bilim Kurulu'nda bakanlık bürokratlarının yanı sıra çeşitli üniversitelerden akademisyenler de yer aldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, heyetleriyle birlikte önce ayrı bir toplantı yaptı sonra da Bilim Kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu da yer aldı.

Kritik toplantının ardından üç bakan ortak basın toplantısı düzenledi.

OKULLAR TATİLEDİLDİ Mİ?

Toplantı sonrası yapılan açıklamaya göre okulların tatil edilmesiyle ilgili şuan için bir karar alınmadı. Fahrettin Koca, bu konunun gündemde olmadığını, önümüzdeki günlerde bir karar alınırsa açıklanacağını belirtti.

Yorumlar